2777
2789
عنوان

رنگ مو تهران

227 بازدید | 16 پست

تو تهران آرایشگاه برا رنگ کجا خوبه؟ رنگاش خوب باشه خیلی بمونه، میشناسین؟ با هزینه ش میگید؟ 

ی نصیحتدوستانه😊 بجای رژیم گرفتن ، با افراد چاق تر از خودتون دوست بشید;-)              

سالن آنیتا رنگ کار حنانه بی نظیره کارش رنگاشم همه اورال کار میکنه خداییش بدون اینکه موهات بسوزه جلو خود آدم رنگ درست میکنه اگه خواستی شمارشو بدم ۲ساله منو مامانم پیشش کار رنگ و‌مش و کراتین انجام میدیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ جنوب تهرانی یا مه سالومه یا غزل ملیح یا فریال  پارس پرنسم خوبه

منظورتون کودوم قسمت جنوبه آدرساشونو حدودی میگید یا پیجشو اگه مییشه بدین

همه ی انسان ها باهم برابرند،اما بعضی ها برابرترند

سالن آنیتا رنگ کار حنانه بی نظیره کارش رنگاشم همه اورال کار میکنه خداییش بدون اینکه موهات بسوزه جلو ...

پیجم داره؟

همه ی انسان ها باهم برابرند،اما بعضی ها برابرترند

سالن آنیتا رنگ کار حنانه بی نظیره کارش رنگاشم همه اورال کار میکنه خداییش بدون اینکه موهات بسوزه جلو ...

آره اگه میشه، هزینه هاش چطوره؟ تو اینستا پیج داره؟ 

شرق تهران هم اگه می‌شناسید بگید لطفا

خدای من                                                                اندوه میباره ولی خوبم...                                            چون ناامیدی از تو تسکین نیست....                           وقتی تو رو دارم تو هر لحظه....                                   قلبم از این همه اندوه، غمگین نیست.... 
پیجم داره؟

اره ولی من اینستا ندارم تازه دیلیت اکانت کردم 

ولی پیجش سرچ کن  anitabeautysalon آدرسشم سعادت آباد خیابان فخار مقدم یه موقع پیج مشابه باشه

تاکید میکنم رنگ کار حنانه نمونه کاراشو ببین

آره اگه میشه، هزینه هاش چطوره؟ تو اینستا پیج داره؟ 

اره ولی من اینستا ندارم تازه دیلیت اکانت کردم 

ولی پیجش سرچ کن  anitabeautysalon آدرسشم سعادت آباد خیابان فخار مقدم یه موقع پیج مشابه باشه

تاکید میکنم رنگ کار حنانه نمونه کاراشو ببین

هزینه اشم اخه باید موهاتو بیینه یا قد موهاتو بگی چقد پره موهات یا نه من نمیدونم

اره ولی من اینستا ندارم تازه دیلیت اکانت کردم  ولی پیجش سرچ کن  anitabeautysalon آدرسشم س ...

مثلا شما موهاتون چجوریه و هزینه شم میگید؟ موهام متوسط پرپشته

ویس

همون شبنم نظیف؟ اون هزینه هاش چجوره

مثلا شما موهاتون چجوریه و هزینه شم میگید؟ موهام متوسط پرپشته

من موهام تا پایین گودی کمرم بود و خیلی پرپشت رنگ و مش‌ کردم ۸۰۰ گرفت

مامانم کم پشت ولی تا وسط کمرش ۶۰۰ 

وایسا ببینم تو گوشیم دارم عکس موهامونو