2777
2789
عنوان

راهنمایی لطفا

110 بازدید | 11 پست

خانوما من زندادشم ۵ ساله ک خونشو ترک کرده رفته ن برای طلاق میاد ن برای بردن جهزیه یجورایی نمیخاد برگرده فقط میخاد اذیت کنه ماهم مهریشو ماه ب ماه میدیم  من از نی نی سایتیا راهنمایی خواستم خیلیا گفتن داداشت بره دنبال زندگیش و ازدواج کنه ولی اونموقع داداشم نمیخاست ازدواج کنه قصد ازدواج نداش میگفت این جریانم تموم شه بعد ولی دیگ هممون خسته شدیم داداشمم نمیتونه بیشتر از این تنها بمونه بنظر شماها ازدواج با این شرایط درسته؟ البته تو دادگاهم قاضی و وکیل بهش گفتن تنها راه نجاتت اینه ک ازدواج کنی اونمدقع شاید بیاد تموم کنه 

تو نوبرانه ی یک عمر انتظار منی ❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دلیل جداییشون چیه؟ 

کلا از همون نامزدی مشکل داشتن حتی اونموقع ک داشتن عقد میکردن زندادشم با دادشم قهر بود ک چرا مهریشو اندازه تاریخ تولدش ننوشته 

اوووه چه پر ادعا خوب دیگه چی؟ 

چن سال باهم زندگی کردن دادشم همش ناهار و شام و صبحانه خونه ما بود اونم خونه باباش مثلا ی عروسی جایی دعوت میشدیم باهامون نمیومد یا مامانم براش چیزی میخرید میگفت این چیه من اصلا از اینا نمیپوشم 

خب مشکلش چیه ک رفته؟همین جور ی الکی رفته ینی؟ 

ن همینجوری نرفته خیلی مشکلات داشتن ک داداشم برای حفظ ابروش از ما پنهون میکرده ولی وقتی برای بار هزارم قهر کرد رفت خونه باباش دادشم دیگ نزاشت بریم دنبالش بهمون میگفت ما حتی سه ماه یبارم رابطه نداشتیم یعنی زنش اجازه نمیداده ک بهش نزدیک شه 

ای کاش هم تو نامزدی طلاق میگرفتن ولی خیلی سخته 5 سال با این وضع

تو دوران نامزدی اصلا نتونستیم بشناسیمش اصلا ن مسافرت باهامون اومد ن حتی ی شب خونمون موند