2777
2789
عنوان

بلاخره خرگوش لوپ خریدم+عکس؟

4644 بازدید | 39 پست

وای گفتین خیلی ورجه ورجه میکنه من توجه نکردم😞

همش میپره اینور اونور

شوهرم میگفت دستاتو بشور بعد دست بزار قد من😞😭😬

امروز خریدیمش یک ساعت بعدش خودم گذاشتم برای فروش

خیلی دوستش دارم ازش دل نمیکنم یجورای یک روزه بهم عادت کرده!

شوهرم میگ فقط خریدم ک دیگ کم بگی الان واگذرش کن..

جاشو نداریم تو زیر خونه نگهش میدارم😞

داداشمم میگه اینا موشون کثیفه از طرفی چقدرخودش دوستش داره امشب اوردمش خونه مامانم اینا😞😞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همستر داشتم اونقدر خراب کاری کرد

کم آوردم بخشیدمش😪

الان سگ دارم زحمتش خیلییییی کمتره

ایران✈آلمان                                                   عشقم 💟ماهان💟

واسه عکس ی خرگوشم مدام باید بروزرسانی بزنیم؟

بعضیا مثل سگ هار پاچه میگیرن                          منت بر سر بنده حقیر گذاشته و لایک نفرمایید.                                                                     با تشکر

منم  همستر داشتم بعد چند ماه فروختمش  اصلا  نمیتونستم  نگهداریش سخته  همش میخورد       و دفع زیاد داشت همش در حال شستن💩💩 بودم 😂😂😂😂😂

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩
کاش حیاط داشتم😭اینجا خونه مادرمه خوبه خرگوشه،،؟؟؟

اوووخ جاااااااان دلمممم قربونش برممم😍😍😍❤️❤️❤️❤️

ماااچش كن

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤