2777
2789

من خیلی ترسیدم هر چند خودمو کنترل کردم کمر درد بودم و قبل خواب شیاف پروژسترون گذاشتم الان نمیدونم حساس شدم احساس دلدرد دارم یا واقعیه ممکنه اتفاقی واسه نی نی بیوفته؟ کسی میتونه تجربیاتشو واسم بگه

لطفا برای سلامتی پسرم یه دونه صلوات بفرستین☺💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم سمم اينقد سريع اثر نميكنه صب ديدى شب برا نى نى اتفاق بيوفته! در ضمن بايد با مدفوعش تماس داشته ...

چون نرسیدم میگم نکنه واسه نی نی مشکلی پیش بیاد چون من کلا از گربه خیلی میترسم

چون نرسیدم میگم نکنه واسه نی نی مشکلی پیش بیاد چون من کلا از گربه خیلی میترسم

اها فك كردم برا توكسوپلاسموز گربه گفتى😅 نه عزيزم انشالله چيزى نيس دور از جون چيزى بشه ميوفتى به خون ريزى

اب قند خوردم  برام دعا کنین خیلی ناراحتم 😭😭😭

انشالله که اتفاقی نمیفته به خودت استرس نده که این بدتره برات سمه منم سربارداریم یه بار وحشتناک ترسیدم الان پسر نازم صحبح وسالم درخواب نازه😊

اها فك كردم برا توكسوپلاسموز گربه گفتى😅 نه عزيزم انشالله چيزى نيس دور از جون چيزى بشه ميوفتى به خون ...

خونریزی یعنی همون موقع یا بعدا میشه؟