2777
2789
عنوان

مامانا عزیز خوشگل لطفا کمک

54 بازدید | 9 پست

سلام 

نوزاد من ۵ ماه و بیست روزشه به گفته دکتر بخاطر کم بودن شیرم از ۴ و ماه و نیم غذا خورش کردم الان ی هفته ای هست که فرنی رو شروع کردم از روز اول تا ۴  روز ی وعده در روز بعدشم دو وعده در روز 

چند تا ق باید بخوره ؟؟

روزای اول کلا ۲ ق م خوری میدادم بعد اروم اروم زیادش کردم 

خواهشا کمکم کنیم بهم میگن زیاد بهش میدی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی شیرت کم‌ چرا شیرخشک نمیدی؟ والاه خاصیتش بیشتر از فرنی و تا یک سالگی شیر مهم

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
من کلا نگاه میکردم ببینم خودش چقدر میخواد سیر شه دیگه نمیخوره اگه زیادیش کنه هم میاره بالا

ممنونم از جوابتون

خداروشکر اصلا بالا نمیاره و من ی ق م اردبرنج با ۵ ق م  شیر براش درست میکنم همشو میخوره

شیر خودم رو هر وقت بخواد میخوره قشنگ ۲ ساعت یکبار

ولی امشب بیرون بودم خانواده همسرم گفتن خیلی داری بهش غذا میدی اصلا چقدر باید بهش بدم اندازه خاصی داره در روز چند با؟؟

ممنونم اما دکتر گفت شیر خشک مواد نگهدارنده داره و.‌‌‌‌...

این حرفا چیه . میدونی با فرنی بچت لاغر تر میشه؟؟؟ کدوم بچه با غدا تاحالا چاق شده؟؟؟ اینهمه بچه ها شیر خشک خوردن. والله سالمن. اگه رشدش برات مهم فقط شیر خشک کمکی بده

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
ممنونم از جوابتون خداروشکر اصلا بالا نمیاره و من ی ق م اردبرنج با ۵ ق م  شیر براش درست میکنم ه ...

خواهش میکنم عزیزم

نمیشه به نظرم قانون خاصی گذاشت شاید یه بچه بدنش واقعا بطلبه بیشتر غذا بخوره 

فکر کننم همینطور که شیردهی رو‌میگن بر حسب تقاضا باشه عذا هم همینجوره نه باید به اصرار داد نه با محدودیت زیاد

ممنونم از جوابتون خداروشکر اصلا بالا نمیاره و من ی ق م اردبرنج با ۵ ق م  شیر براش درست میکنم ه ...

آب جوشیده سرد شده هم حتما بهش بده که هوا گرم بچه تشنش میشه شیر کفاف نمیکنه