2777
2789
عنوان

گن خریدم بیاین کممممممممک

116 بازدید | 14 پست

برای عروسی اشناهامون

وزنم هشتاده الان این برام خیلی کوچیکه اصلا از ٬ رون پام بالاترنمیره باهزارزوروزحمت اصلا تنم نمیره.الان سایز sفروشنده داده

بایدببرم عوضش کنم بنظرتون چه سایزی بایدبگیرم

بعدزایمانم شکم اوردم فقط

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین سایز شورتات چین ی سایز کوچیک تر بگیر

مثلا اگر ایکس لارجه

گنو لارج بگیر

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید
همونجا پرو کن خب به نظرم باید لارج بگیری

جای پرونداشت اصلا

بعدشم من هرکی ازاشناهامون دیدم گن میپشن میخوایتن بزور میکشن بالا اگه پروهم داشت که من نمیتونستم خیلی تابلوبود

با وزن هشتاد شما رفتی کوچکترین سایز رو گرفتی  قدت چقدره؟ اگه تپلی یا لارج بگیر یا ایکس لارج م ...

یکم تپلم ولی چاق نیستم همه هیکلم خوبه بعدزایماو شکمم اومده جلو

شورت نو نداری ؟رو اونا نوشته هست

داخل دوخت بعضی از شورتها هم نوشته

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید
با وزن هشتاد شما رفتی کوچکترین سایز رو گرفتی  قدت چقدره؟ اگه تپلی یا لارج بگیر یا ایکس لارج م ...

حالا لارج یا ایکس لارج

اینوبگم

واسه زایمانم بیمارستان شکم بند دوایکس بهم داد که برام خیلی گشاد بود و راحت بسته میشد وشکمم روجمع نکردزیادبنظرتون الان لارج خوبه یا ایکس لارج

تجربه دار راهنمایی کنین لدفن

حالا لارج یا ایکس لارج اینوبگم واسه زایمانم بیمارستان شکم بند دوایکس بهم داد که برام خیلی گشاد بود ...

میترسم ایکس لارج بگیری گشاد بشه به هر حال گن باید تنگ باشه 

دور شکمتو بگیر به فروشنده بگو یا چندسانت از دور شکمت تنگ تر رو بگیر