2777
2789

اونم زمانی که پشت همن گرفتاریها و کاریشم نمیتونیم بکنیم.کجاست؟واقعا دلش میاد؟

هرکی ایمانش خوبه لااقل بگه حرف منطقی میخوام لااقل متقاعد بشم

برای شفای مادرم دعا کنید 🙏گاهی ادم اینقدر تنهاست که فقط مادرتو داری اما افسوس که بیماره
منتظرش صداش کنی اونم از ته دل😍

خب وقتی دم بساعت صداش میکنی.مخصوصا کسی که خیلی غرق ایمانشه ولی کسی صداشو نمیشنوه چی

برای شفای مادرم دعا کنید 🙏گاهی ادم اینقدر تنهاست که فقط مادرتو داری اما افسوس که بیماره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منتظرش صداش کنی اونم از ته دل😍

اینقدر که من صداش زدم هیچ بنده ای صداش نزده اینقدر که من به راهش رفتم هیچ کس نرفته اینقدر که تو بدبختی هایی که من مقصرش نبودم دست و پا زدم که دیگه مطمئن شدم نیست 

من همیشه ی مثال میزنم

پیامبر ک عزیز کرده خدا بود چقدر بلا و گرفتاری سرش اومد

از شعب ابی طالب تا شکنجه کردن بهترین یارانش تا ریختن شکمبع گوسفند روی سرشون و زخمی کردنشون و...

هیچ وقت نگفت خدا کجاست؟

ما ک بنده های خداییم...

ب نظرم می‌تونه آزمون الهی باشه.. ک موفقیت آمیز بودنش ی درجه مارو عزیز تر می‌کنه...

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
اینقدر که من صداش زدم هیچ بنده ای صداش نزده اینقدر که من به راهش رفتم هیچ کس نرفته اینقدر که تو بدبخ ...

شاید

اخه تمام بدبختیای بشر از ندونم کاریای خودشه ، مثل این میمونه که من غذای ناسالم بخورم ، هی استرس داشته باشم ،انواع بلاهارو سر خودم بیارم بعد که بیمار شدم بگم پس چرا خدا این بلارو سرم اورده

من همیشه ی مثال میزنم پیامبر ک عزیز کرده خدا بود چقدر بلا و گرفتاری سرش اومد از شعب ابی طالب تا شک ...

خب پیامبر به درجه بالا نزول کرد ولی ماچی ؟

اخه تمام بدبختیای بشر از ندونم کاریای خودشه ، مثل این میمونه که من غذای ناسالم بخورم ، هی استرس داشت ...

وقتی کل زندگیت در راهش بوده چی؟ وقتی زیادی مواظبی که باز بلا سرت نیاد ولی باز میاد چی؟ وقتی بلاها همینجوری سرماجراهایی که تو مقصر نبودی بوجود اومدن چی؟

مجبوریم با این حرفا خودمونو متقاعد کنیم که پیامبر و امامان انواع عذابا رو کشیدن و هیچ نگفتن

تو آن گل مریم سپیدی... بی تو دلم  شوری و امیدی ....دیگر به فردا ندارد 
مجبوریم با این حرفا خودمونو متقاعد کنیم که پیامبر و امامان انواع عذابا رو کشیدن و هیچ نگفتن

واقعا 😞

خب ما هم اگه تو این آروم ها خدا یادمون نره

قطعا عزیز تر میشیم

حدیث داریم نمیشه چهل روز بگذره و مومن سختی نبینه

توکلت ب خدا باشه عزیزم

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
وقتی کل زندگیت در راهش بوده چی؟ وقتی زیادی مواظبی که باز بلا سرت نیاد ولی باز میاد چی؟ وقتی بلاها هم ...

ببین مشکلی که کسی دیگه بوجود اورده تو مسئول حل کردنش نیستی ، من نمیدونم مشکلت چیه ولی خانواده ای که بیمار باشه باید وابستگیتو بهشون قطع کنی بیشتر وقتتو تو محیط کار و‌هدفات بزاری ، خدا خیلی حواسش بهمون هست اگه میبینی گره میخوره تو کارات ببین خدا داره میگه بنده  داری اشتباه میری مسیرو ، عوض کن راهتو روشتو