2777
2789
عنوان

خانماکمک

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 42 پست
۵روزچندروزپیشم زیرشکمم دردمیکردبعدببخشیداترشح سفیدرنگم داشتم الان قطع شده جفتش البه بدون بو

اها خب اینا علایم بارداری هم هست امروز بی بی بزن بنظرم 

من دوروز بعد موعد مثبت شد😍

مرد خوش قلب و خوشتیپم توآن آرزوی محالی بودی که الان کنارمی 😍❤منتظر صدای قدمای کوچولوی پسرم😍😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اها خب اینا علایم بارداری هم هست امروز بی بی بزن بنظرم  من دوروز بعد موعد مثبت شد😍

وای راست میگی من حتی بلدنیستم چجوری بایدباهاش کارکنم یعنی چجوری معلوم میشه مثبت منفیش اخه یه سالم نیست ازدواج کردم

تیکربارداری آیندمه صلوات بفرستین تابراورده بشه😍😍😍😍😍👶👶👶👶👶👶👶👶👶
حتماعزیزم ایشالا تاشب بیای همینجا بگی بی بی زدی مثبت شده😇😇

ممنونم دارم بابغزتایپ میکنم

عزیزم امیدت بخداباشه ازته دلم دعامیکنم وصلوات میفرستم مثبت شه

مرسی عزیزدلم منم برات دعامیکنم نی نی خوشگلت قدمش خیرباشه وسالم وصالح به دنیابیادشماهاخیلی دوستای خوبی هستین😚😚😚😚

وای راست میگی من حتی بلدنیستم چجوری بایدباهاش کارکنم یعنی چجوری معلوم میشه مثبت منفیش اخه یه سالم نی ...

مطمن باش مثبته خواهر

از خدا بخواه کار نداره کار باهاش که

چون بار اولته میزنی یه لیوان یه بار مصرف که تمیز باشه بگیر ببر ادرارتو بریز اون تو خودش قطره چکون داره با قطره چکون هم۳قطره بریز تو اون قسمتی که کوچیکه تا پر شه ۳ دقیقه زمان میخواد بعد سه دقیقه اگه دوتا خط پررنگ شد یا حتییکیش پررنگ یکیش کمرنگ  انشاءالله بارداری اگه یکی شد تو خونه cمنفی اگه تو خونه tیعنی اشتباه زدی طرز کارشو رو خودش نوشته از داروخانه ایم که میخری توضیحات بخواه بهت میگه 

فقط دوتا بخر که اگه اشتباه زدی یکی دیگه داشته باشی

به همسرتم نگو که مثبت بود سوپرایزش کنی😍

مرد خوش قلب و خوشتیپم توآن آرزوی محالی بودی که الان کنارمی 😍❤منتظر صدای قدمای کوچولوی پسرم😍😘
مطمن باش مثبته خواهر از خدا بخواه کار نداره کار باهاش که چون بار اولته میزنی یه لیوان یه بار مصرف ...

مرسی عزیزدلم ممنونم بابت راهنماییتون اگه مثبت شدحتمامیام اینجامیگم اگه که نه بازامیدم وازدست نمیدم وشایدحکمتی توشه توکارخدانمیشه دخالت کرد

مرسی عزیزدلم ممنونم بابت راهنماییتون اگه مثبت شدحتمامیام اینجامیگم اگه که نه بازامیدم وازدست نمیدم و ...

فداتشم درسته ولی من خیلی دلم روشنه که مثبته برات نمیدونم چرا😍 

فقط تگم کن که بیام تایپکت چون زیادانلاین نمیشم

فداتشم درسته ولی من خیلی دلم روشنه که مثبته برات نمیدونم چرا😍  فقط تگم کن که بیام تایپکت چون ...

میشه درخواست دوستی بفرستی من هرکاری میکنم نمیشه نمیدونم چرا