2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که از اون دسته های ترسویی بودم که از آمپولم میترسیدم ولی خداروشکر زایمانم خیلی خوب بود نه امپول بی حسی درد داره نه عمل رو میفهمی،فقط دفه اول که میخوای راه بری یکم سخته بعدش تموم.خیلی استراحت کن تا پنج روز شیر نداشتم من بچم زردی گرف اگه نداشتی شیر خشک بده،بخیه هام درد که میکرد با شیاف تموم میشد من روز پنجم خودم راحت رفتم بیمارستان بخاطر زردی بچه،فقط بعد زایمان دارو هاتو مرتب بخور که بتونی به بچه برسی،ایشالا که قدمش خیر باشه براتون😊

راستی بعدش خیلی مایعات و غذاهای ابکی باید خورد بخاطر یبوست هم بخاطر شیر بچه،ماشعیر و چایی و شیر وماست و دوغ و ابگوشت و سیرابی شیر میاره زیاد من کم داشتم دکترم متوکلوپرامید نوشت

پا درد دارم از بس رو پامه. شیر منو نگرفت بعد سه ماه عنوز جای بخیه هام درد میکنه. افسردگی بعد زایم ...

نی نی منم نمیگرفت اب قند میزدم نوکش یا یکی با قطره چکان رو سینم میریخت که بچه طعمش رو بخواد خورد ولی بعدش خودم با شیر خشک بدعادتش کردم چون یکم وزنش کم بود با شیشه دادم الان تازه سه ماه میشه ولی خیلی لج میکنه سینمو نمیگیره بخاطر همین شل شده اصلا سفت نمیشه با شیرافزاها نگهداشتم خودمو کم میخوره با شیردوش میکشم میدم اونم بعضی وقتا کم بعضی وقتا زیاد میشه

من که از اون دسته های ترسویی بودم که از آمپولم میترسیدم ولی خداروشکر زایمانم خیلی خوب بود نه امپول ب ...

مرسی عزیزم..معلومه خیلی شجاعی..منم ده روز پیش سزارین شدم .. میام

جوجه من شیر خشکی شده ممه هم نمیخوره بدجنسه باهوش تازه ۵ماهش شده

برا منم بسختی سینموگرفت طفلی بعد کلی گریه و اعصاب خردکنی می گیره ولی دکترش شیرخشکو منع کرد