2777
2789
عنوان

چ غلطی بکنم الان؟

463 بازدید | 48 پست

امروز سرکار یه اقا پسریو دیدم به شدت قیافه اشنایی داشت...یکم بعدش ک رفتم سر میزش دیدم اونم خیلی ناجور نیگام میکنه...اخم کردم از سر میزش رفتم ولی یکم بعدش خودش اومد پیشم گفت تو فلانی؟زیاد تعجب نکردم چون ب نظرم اشنا بود گفتم اره چطو و اینا؟گف منو یادته؟سال دوم راهنمایی؟والا اول فک کردم از پسرای دبیرستان روبه روی مدرسم بوده...بعد گفتم نه...گف من سوگندم...یادت نیس؟  

من؟

تو؟

سوگند؟

یکم ک فک کردم دیدم با سوگند مو نمیزنه ولی سوگند ک پسر نبود/:

سوگند یکی از دوستای صمیمیم تو سال دوم راهنمایی و اوایل سال سوم بود ولی به دلایل نامعلوم از مدرسه رف منم هرچی بهش زنگ زدم جوابمو نداد...خونشونو هم عوض کرده بودن....هیچی نگفتم ک خودش ادامه داد تغییر جنسیت داده و  ازین حرفا....و خیلی خوشحاله منو دیده...بعدم شمارع شو داد بم گف حتما بهش زنگ بزنم.../:الان چیکاکنم؟زنگ بزنم یا نه؟

یادت میاد با افتابه اب میخوردی؟با اب معدنی اشنات کردم؟/:

عزیزم اینکه من زود ازدواج کردم دلیل بر این نیست که تو بهم توهین کنی و بگی امل و بدبخت و بیچاره ام ..من بعد از ازدواجمم پیشرفت کردم میتونی این رو تو گرفتن لیسانس قرانیم و یک سال جهشی خوندن و تحصیل در رشته روانشناسی من ببینی .پس خواهش میکنم نه دلمو بشکن نه توهین کن دوست عزیز.تاپیک قانون جذب ب

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زنگ که اره بزن لولو که نیست 

کاربر محترم بفهم و شعور داشته باش که نظر هر شخصی برای خودش محترم و از نظر خودش درسته، اگر شما نظر مخالفی داری دال بر این نیست که شما عالم مطلق هستی و نظرت درسته.. پس با بیشعوری تمام و با الفاظ دور از شان انسانی منو ریپلای نکن

😮😮😮😮اگر میگفتی عاشق اش شدی و باهاش میخوای ازدواج کنی..پر بازدید میشدی!

مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.