2777
2789
عنوان

چ غلطی بکنم الان؟

| مشاهده متن کامل بحث + 466 بازدید | 48 پست
تو همون دوران راهنمایی صداش یکم دورگه بود ک میگف مال بلوغه ولی الان یکم کلفت تر از قبل شده بود

ان شا الله باهاش خوشبخت بشی خخ

دیگر قوی شدم  میبینم میخندم    رد می شم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانوادت بفهمن بد نمیشه برات؟

بشدت بد میشه چون من ی سری حرف پشت سرمه و مستقلم....ولی خب هم دوس دارم زنگ بزنم ببینم چیشده ماجرا چیه هم دوس ندارم اصن بهش فک کنم و قضیه کش پیداکنه

یادت میاد با افتابه اب میخوردی؟با اب معدنی اشنات کردم؟/:
بشدت بد میشه چون من ی سری حرف پشت سرمه و مستقلم....ولی خب هم دوس دارم زنگ بزنم ببینم چیشده ماجرا چیه ...

بیخیال نزنگ پس بهش احتمال داره شمارت بیفته دستش هی بخواد بزنگه

اگر صخره و سنگ در مسیر رودخانه ی زندگی نباشدصدای آب هرگز زیبا نخواهد شد
اینکه بعد این همه سال دوست سابقتو تو ی جنس دیگه میبینی

وحشتناکه باحال نیس اصن....اونجا داشتم پس میفتادم...

یادت میاد با افتابه اب میخوردی؟با اب معدنی اشنات کردم؟/:

عزیزم به حرف تیکه و کنایه بعضی دوستان گوش نده. بهش زنگ بزن چرا که نه؟ دوستت بوده و بالاخره تنهاست و می خواد با یکی در ارتباط باشه نمی خوردت که! این افراد نیاز به حمایت دارند‌. 

منم یه دوست اینجوری داشتم دوران راهنمایی و دبیرستان کل مدرسه عاشقش بودن مثل پسرها بود و واقعا هم جذاب بود. الآن ایتالیاست و عملم نکرده به نظرم چون ممه داره! ولی کاملا استایلش مردونه است و خوب اینجور به نظر می رسه از عکس هاش که دوست دختر داره

بشدت بد میشه چون من ی سری حرف پشت سرمه و مستقلم....ولی خب هم دوس دارم زنگ بزنم ببینم چیشده ماجرا چیه ...

یه جایه دنج و امن قراربذار.مثلا یه کافی شاپ خلوت.باهاش بیرون نرو.مثلا بگردید و بازار و ...

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار.میشه واسه زندگیم یه صلوات بفرستید💚