خرانه یعنی کاری ک خرم نمیکنه دورازجون شماالبته اول خود میگم ک چ خربازی کردم
بچه ها توتاپیکام هست ک من خواستگاردارم یه دوس پسرم دارم ک وافعا عاشفمه اما عشق اولم نیس راستش من چندسال پیش عاشق کسی بودم ک اونم برام میمیرد امابهم خیانت کرد ب منی ک هرکسی ارزوی داشتنمو داشت همه بهش حسادت میکردن ک بامن حرف میزنه ... اما خیانت کرد خیلی بد اون چی رفت بادختری ک ب گردپامم نمیرسید ....من یه شبهرمردم اون دختر۱۸ساله سادده یه شب شد ادمی ک هیچکس نمیشناختش قلبم شد سنگ دیگه هیچ ادمی برام مهم نبود دیگه حس محبتم ومهربونیم کم شد دیگه فقط ب فکرخودم بودم خیلی تلاش کردم خوشتیپ شدم همش لباس میخریدم اونفدخوشتبپ بودم ب خودم میرسیدم ک حتی دوستای خودشم میومدن بابهم پیشنهاددوستیومیدادن یاازدواج درسم و خیلی خوب خوندم شدم شاگرداول دانشگاه همه استادا دوسم داشتن بهم احترام میزاشتن دوس پسرمم یکی ازبچه های ارشدبود اماچ فایده دلم یه جای دیگه بود بچه هاچندماه پیش مافارغ التحصیل شدیم اون شهردیگه زندگی میکنه ماهمکلاسی بودیم دیگه داره میره یه اکانت اینستا درست کردم بااسم الکی بهش پیام دادم نوشتم مبخام برم دانشگاه چندوفت دیگه رتبه ام میاد کمکم کنید الن نوشته حس میکنم اشنایی لگو کی هستی ته دلم اون حس دختر۱۸ساله ساده زودباور زنده شده ذوق میکنم پیام میده لحظه شماری میکنم پیامش بباد بالاصفحه ولی ته دلم میگم داری کیو گول میزنی این همونی ک ابروت برد همونی ک جلو همه خردت کرد همونی ک صدتا حرف پشت سرت زد توروخدا سرزنشم نکنید خودم میدونم خرم و کارم خرانه س هعییییی😔😔😔
شمام کارخرانه کردین بگین