2777
2789
عنوان

خرانه ترین کاری که کردین چی بوده؟

400 بازدید | 27 پست

خرانه یعنی کاری ک خرم نمیکنه دورازجون شماالبته اول خود میگم ک چ خربازی کردم

بچه ها توتاپیکام هست ک من خواستگاردارم یه دوس پسرم دارم ک وافعا عاشفمه اما عشق اولم نیس راستش من چندسال پیش عاشق کسی بودم ک اونم برام میمیرد امابهم خیانت کرد ب منی ک هرکسی ارزوی داشتنمو داشت همه بهش حسادت میکردن ک بامن حرف میزنه ... اما خیانت کرد خیلی بد اون چی رفت بادختری ک ب گردپامم نمیرسید ....من یه شبهرمردم اون دختر۱۸ساله سادده یه شب شد ادمی ک هیچکس نمیشناختش قلبم شد سنگ دیگه هیچ ادمی برام مهم نبود دیگه حس محبتم ومهربونیم کم شد دیگه فقط ب فکرخودم بودم خیلی تلاش کردم خوشتیپ شدم همش لباس میخریدم اونفدخوشتبپ بودم ب خودم میرسیدم ک حتی دوستای خودشم میومدن بابهم پیشنهاددوستیومیدادن یاازدواج درسم و خیلی خوب خوندم شدم شاگرداول دانشگاه همه استادا دوسم داشتن بهم احترام میزاشتن دوس پسرمم یکی ازبچه های ارشدبود اماچ فایده دلم یه جای دیگه بود بچه هاچندماه پیش مافارغ التحصیل شدیم اون شهردیگه زندگی میکنه ماهمکلاسی بودیم دیگه داره میره یه اکانت اینستا درست کردم بااسم الکی بهش پیام دادم نوشتم مبخام برم دانشگاه چندوفت دیگه رتبه ام میاد کمکم کنید الن نوشته حس میکنم اشنایی لگو کی هستی ته دلم اون حس دختر۱۸ساله ساده زودباور زنده شده ذوق میکنم پیام میده لحظه شماری میکنم پیامش بباد بالاصفحه ولی ته دلم میگم داری کیو گول میزنی این همونی ک ابروت برد همونی ک جلو همه خردت کرد همونی ک صدتا حرف پشت سرت زد توروخدا سرزنشم نکنید خودم میدونم خرم و کارم خرانه س هعییییی😔😔😔

شمام کارخرانه کردین بگین 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زیاد انجام دادم که میگم واقعا چقد خر بودم😂🐀ولی پشیمون نیستم تجربه شد

یکیش این بود رفتم عقب وانت بدون اینکه کسی بدونه و وانت حرکت کرد منم دیدم هی سرعتش بیشتر میشه خودم و پرت کردم پایین ک بگم خیلی شجاعم

با قفسه سینه پرت شدم پایین نفسم بالا نمیومد

مامانم مث خر زدم😂😂😂😂

ديوونم و ديوونگيم و دوس داره💚ديوونس و ديوونگيشو دوس دارم💚عاقلا با عقل هم حال كنيد ميخوام ديوونه باشم💚😍

منم عاشق یکی شدم پسره دختر باز معروفی بود و خلاصه خیلیم حرفه ای بود 

یه دوست داشتم ک به ظاهر دوست بود ولی مار تو آستینم پرورش داده بودم 

آشنایی با آخرین دوست پسرم و ادامه دادن دوستی باهاش... الان سه سال ازدواج کردم باهاش هر روزم شده حسرت ک ای کاش هیچوقت نمیدیدمش

اون چی گفت

مستقیم نگفتم، من خوشم میومد همه دوستامم میگفتن اونم ازت خوشش میاد و تابلوعه و اینا، منم رفتم بهش گفتم همه اینجوری میگن اگه چیزی هست بهم بگو😂😂 اونم گفت من که نشنیدم تا حالا همچین چیزی😒🤣

هرچی آرزوی خوبه مال تو 🤗
خرانه رو بیخیال  چجوری میشه یکی واست بمیره بعدم خیانت کنه؟    

مد جدیده😂🐀

ديوونم و ديوونگيم و دوس داره💚ديوونس و ديوونگيشو دوس دارم💚عاقلا با عقل هم حال كنيد ميخوام ديوونه باشم💚😍

چرا يه اشتباهو دوبار ميخاي تكرار كني؟

اون پسر با همه ي خوبي هات نميخاستتت

معنيش اين نيست كه تو رو لايقش نميدونسته 

بلكه اون لايق تو نبوده!

از فكر گذشته بيرون بيا كه نميذاره نفس بكشي

عشق اول هم كيلويي چند؟ الكي مُد كردن

بخدا هيچ ربطي نداره عشق اول فقط يه قصس! 

بهتره اسمشو بزاري هوس اول! هوس اينكه يه دختر براي اولين بار موقعيتش پيش مياد كه با يه جنس مخالف هم صحبت بشه و بهش علاقه مند بشه همين! و بعد ازش جدا بشه و به دنبال مرد زندگيش بگرده