2777
2789
عنوان

خواب عجیب

103 بازدید | 12 پست

سلام دوستان گلم عصرتون بخیر 🌷

من چارسال همین موقع ها خواب دیدم با یه گروه کاراته کار دارم میرم گرجستان (من کاراته کار نیستم و توی خوابمم اینو میدونم ولی همینجوری جور شده دارم باهاشون میرم)

سوار هواپیما ک شدیم گفتن تعداد مسافرا کمه و هواپیمای کوچیک تری بهتون دادن.

خلاصه هرچی بود ما سوار شدیم و رفتیم و دوستمون که مسابقه داشت طلا گرفت.

اما توی خواب امسالم بازم گفتن تعدادتون کمه و هواپیماتون کوچیک تره

اما هرکی از مامان و بابا و کسایی که با من اومده بودن فرودگاه میگفتن خیلی خطرناکه و نگران بودن و من  توی خوابم میگفتم بابا نگران نباشین من پارسالم همینجوری رفتم و فلان.

حتی معلمم که زنگ زده بود خیلی نگران بود و بغض کرده بود. خلاصه وقتی میخواستیم سوار هواپیما بشیم خوابم تموم شد 😞

چیزی که برام جالب بود این بود که توی خوابم دقیقا به چیزای الانم اشاره میکردم (مثلا دیروز به دوستم زنگ زدم و اون قرار بود دوباره بهم زنگ بزنه اما فراموش کرد انگار، وقتی توی خوابم زنگ زد ازم خدافظی کنه گفتم چرا دیروز زنگ نزدی و چشمم به تلفن خشک شد و اینا...)

نامم ز کارنامه عشاق محو باد  گر جز محبت تو بود شغل دیگرم  عکاس 📷🍃 فیلم ساز 🎬🌼

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای من بچه ندارم ولی دیشب خواب دیدم یه بچه پسر دارم و داشتم بهش شیر میدادم بعد خابید تو بغلم 

بعد چند دیقه نگا کردم دیدم مُرده... وای دلم ریش میشه یادش میوفتم💔😔😔😔

وای من بچه ندارم ولی دیشب خواب دیدم یه بچه پسر دارم و داشتم بهش شیر میدادم بعد خابید تو بغلم  ...

خیر باشه عزیزم

این طور خوابا خیلی جالبه و تمام معادلات دانشمندا رو به هم میزنه

پارسال برام جالب بود ک رفتم گرجستان و اینا

ولی امسال ک دوباره تکرار شد 🤔

منم بعضی وقتا اینجور میشم خواب هام واقعی میشه خاو درو نیه

نظرت در مورد خوابم چیه عزیزم؟