2777
2789

سلام دوستای گلم من ۱۲ روز پیش آی یو آی کردم از ۴ روز پیش مدام حالت تهوع دارم و تخمدان هام تیر میکشه،،،الان هم سینه هام درد میکنه اما بیبی چک زدم منفی بود؟؟؟؟؟توروخدا اگه کسی تجربه داره بگه؟؟یعنی امکانش هست باردار باشم

فقط برو آزمایش بده و تمام

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر گفته ۱۵ روز که گذشت آز بده یعنی یکشنبه باید برم

پس تا اون‌موقع صبر کن بی بی چک زود نشون نمیده

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
اره عزيزم من روز ١٢ بيبي كاملا منفي بود نااميد شدم ولي ٤ روز بعد همينجوري تست كردم مثبت شد

واااااااااای عزیزم دارم اون لحظه ای رو تصور میکنم که بیبی مثبت بشه چقدر ذوق داره،،،،انشاالله خدا بچه ات رو نگه داره برات ....