2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه سختی دارههه؟؟؟ از این عمل راحتتر تو دنیا نیست 

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️

من حاضرم ۵بار دیگ دماغ عمل کنم.... ولی ۱بار سیبیلام و بند نندازم 😁😁😁

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️

عمل سختی نیست من که بد عمل یدونه مسکن هم نخوردم. فقط ۳ روز اول بخاطر تامپون کلافه ای.بعدش طاق باز بخواب سرت پایین ننداز تا یه هفته غذا نرم و ابکی بخور،نمک اصلا نخور،دوتا بالشت زیرسرت بزار،برای کبودی تا ۲۴ ساعت بد عمل کمپرس یخ بزار تا میتونیم اب میوه بخور تا مواد بیهوشی سریع از بدنت دفع شه و کمپوت اناناس بخور واسه کبودی و زخم عالیه

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺

وارد اتاق عمل ک شدم دکتر بیهوشی بهم دارو تزریق کرد ازم پرسید چندسالته یهو چشام رف ،وقتی چشم باز کردم4ساعت از عملم گذشته بود .از روز اول چیزای کمی یادم میاد بخاطر داروی بیهوشی ک فراموشی میاره...درد نداشتم فقط ورم صورت اونم چون تختمو خوابونده بودم خون زیرچشام جمعدشده بود بعد 10روز خوب خوب شدم روز دهم گچشو یاهمون اتلو باز کرد چندتاقطره تو بینی ام انداخت و با موچین فیتیله هارو کشید بخیه هارم کشید اصلا درد نداشتم دردش خیلی از اصلاح صورت کمتره

نه اصلا درد نداره برا منم تعجب بود که چرا درد ندارم

از فرمش راضی هسی،، کجا عمل کردی

واسه بچه دار شدنم صلوات میفرسی؟ 🙏...... ولا تنقطوا مِن رَحمةِالّله.......خدای مهربونم شکرت 😍...... خداجونم مراقب همه نی نی های تو راهی باش سلامت بزسن به آغوش مادراشون مراقب  زهرای(رستا) منم باش 🙏امین🙏....خانما تاپیک معجزه بارداریمو گذاشتم،،، شاید بدردتون خورد،،،، ((خدای مهربونم شکرت بابت فرشته کوچولوی نازنینم،، دخترم 11 مرداد 99 بدنیا اومد))