2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وارد اتاق عمل ک شدم دکتر بیهوشی بهم دارو تزریق کرد ازم پرسید چندسالته یهو چشام رف ،وقتی چشم باز کردم ...

خیلی خوبه خدا کنه منم چیزی نفهمم،خوش بحالتون این دوران رو سپری کردید راحت شدید

الکی😅😅😅

بخداااا.... کندن اون پرزای سیبیل از صورت خیلی خیلی دردناکتر از عمل بینیه خیلییییاااا.....

تازه الان بهترم شده امکانات و داروهای جدید تر پ اصلا دردی احساس نمیکنی... من ۹سال پیش عمل کردم و دردی احساس نکردم الان ک فکر کنم دیگ کلا بی درد 😁😁😁

برو عمل کن حالش و ببر 

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️

عزیزم سلام،میشه سوالم جواب بدید؟شما از عمل بینی تون راضی هستید اگه برگردید عقب بازم عمل میکنید یعنی ارزش داره؟آخه میگن اگه عمل کنی دیگه مثل قبل نمیشه بینیت نمیتونی رو شکم بخوابی و باید خیلی مراقب باشی نمیتونی دست توی سوراغش کنی یا فین کنی اینا راسته؟

عمل سختی نیست من که بد عمل یدونه مسکن هم نخوردم. فقط ۳ روز اول بخاطر تامپون کلافه ای.بعدش طاق باز بخ ...

عزیزم سلام،میشه سوالم جواب بدید؟شما از عمل بینی تون راضی هستید اگه برگردید عقب بازم عمل میکنید یعنی ارزش داره؟آخه میگن اگه عمل کنی دیگه مثل قبل نمیشه بینیت نمیتونی رو شکم بخوابی و باید خیلی مراقب باشی نمیتونی دست توی سوراغش کنی یا فین کنی اینا راسته؟