2777
2789
عنوان

اسم دخترم

446 بازدید | 32 پست

سلام.وقتتون ب نیکی،میدونم نیاز به تاپیک نداره .چند وقتی بود میخواستم اسم دخترم یا مهدا باشه یا مهرا،ولی امروز شناسنامه گرفتیم شد «نیلوفر»

شوهرم دلش میخواست اسم گل رو دخترش باشه و منم به صرف ادب و احترام قبول کردم. میدون وظیفه پدر و مادر انتخاب نام نیک هستش،منتها مهم اینه که سالم و صالح باشه و تربیت شایسته ای داشته باشه و خوب بار بیاد.ارومم کنید لطفا

خدایا چنان کن سرانجام کار/توخشنود باشی و ما رستگار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهتر نیلوفر خیلی خیلی قشنگ تر از مهدا و مهرا هست😍😍😍😍

خدا خیرتون بده.نمیخواستم اخم تخم کنم ولی به دلم نبود

اینکه مادر نه ماه بچرو تو شکم نگه داره ،با اون همه اذیت و اون همه سختی،زایمانشو تحمل کنه بعد حتی تو اسم انتخاب کردنش هم اختیار نداشته باشه اصلا درست نیست و من اصلا نمیپسندم.

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏
خدا خیرتون بده.نمیخواستم اخم تخم کنم ولی به دلم نبود

باور کن من بدون تعارف بهت میگم

واقعا نیلوفر قشنگ تره

به نظرم نیلوفر یه اسم زیبا و لطیف هست

دل داده ام بر باد * بر هر چه بادا باد...
نیلوفر اسم قشنگیه عزیزم به نظرم از مهدا یا مهرا قشنگتره و به قول شما مهم اینه که فرزند صالح و عاقبت ...

بخدا آدم دهن بینی نیستم ولی خونواد ه خودم ی جوری هستن.مسخره میکنن

اینکه مادر نه ماه بچرو تو شکم نگه داره ،با اون همه اذیت و اون همه سختی،زایمانشو تحمل کنه بعد حتی تو ...

قدرت انتخاب داشتم ولی شوهرم دلش میخواست.