2777
2789

خب هنوز نیومده عزیز من 

سایت سنجش را نگاه کن فکر می کنم از بیست و دوم یا سوم شروع می شد

باید هم بری سایت آزمون دانشگاه آزاد نه سنجش 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»
خب هنوز نیومده عزیز من  سایت سنجش را نگاه کن فکر می کنم از بیست و دوم یا سوم شروع می شد باید ...

وای بخدا صد بار رفتم 

نوشته دکتری کاردانی ولی ارشد نیست 

از کجا میدونی که بیست و دوم میاد

مهلتش تموم نشه یه موقع 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر جا میرم نوشته تا ۲۳ تیر ماه وقت دارید 

وهر جی دانلود میکنم دفترچه ای هست که روزانه و پردیس ها و عیر انتفاعی و پیام نور هست 

پس دفترچه دانشگاه ازاد کجاست 

هر جا میرم نوشته تا ۲۳ تیر ماه وقت دارید  وهر جی دانلود میکنم دفترچه ای هست که روزانه و پردیس ...

دفترچه دانشگاه آزاد سایت آزمون دانشگاه آزاد همون تاریخی که. ر سایت سنجش اعلام شده 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»
بند ی را بخون  برو سایت سنجش عکسم را پاک می کنم  این خبر را همون جا بخون

نه تورو خدا یه بار دیگه بزار من عکس بگیرم داشتم میخوتدم از بالا خدا خیرت بده بعد زود پاک کن  یه ۲۲ دیدم 

از 22 تیر باید بری سایت آزمون دانشگاه ازاد  

😭😭😭😭😭😭

ببین من خیلی اذیت شدم و حرص خوردم حتی گفتم کاشکی اصلا مجاز نمیشدم چرا پس دفترچه رو نمیتونم پیدا کنم‌

😭😭😭😭😭😭 ببین من خیلی اذیت شدم و حرص خوردم حتی گفتم ولشکی اصلا مجاز نمیشدم چرا پس دفترچه رو نمی ...

آخه الان دفترچه ای وجود نداره که بتونی پیداش کنی 😁

آخه الان دفترچه ای وجود نداره که بتونی پیداش کنی 😁

ببین من تا اون قسمت اولشه همش خوندم که نوشته دفترچه دو رو دانلود کنید و تا ۲۳ تیر وقت دارید 

من فکر میکردم که دقترچه دو همون دانشگاه ازاده 

پس دو چیه 

در ضمن ممنونم بخاطر لینک یعنی من عاشقت شدم چقدرخوبی شما 

ببین من تا اون قسمت اولشه همش خوندم که نوشته دفترچه دو رو دانلود کنید و تا ۲۳ تیر وقت دارید  م ...

دفترچه 1 همونی بوده که موقع ثبت نام آذر ماه دان کردیم الان دفترچه انتخاب رشته میشه دفترچه 2

خواهش می کنم عزیزم ❤️