2777
2789
عنوان

کسایی که کارشناسی ارشد روان شناسی خوندن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 29 پست
بله عزیزم شاغلالان اون تاپیک میگفتم پرورشگاه روانشناس هستم . البته تربیتی بهتر هست ولی من کم نمیزا ...

پس شما به نظرتون برا مشاور شدن تربیتی بهتر هست تا اسلامی درسته؟

شما که سر رشته دارید اسلامی کجاها به درد می خوره؟؟

ممنون بابت جوابتون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم شاغلم ماهیانه چقدر حقوق میدنت؟

بستگی داره

ماموریتی بهم بخوره یا نه .

کارم همش تو دفتر پشت میز باشه یا تو دادگاه و پزشکی قانونی باشه . با توجه به این شرایط حقوقم بیشن دو میلیون و نیم تا سه میلیون و نیم میشه . بعضی وقتها کمی بیشتر 

ولی کمتر اصلا نمیشه

نگاهم به آسمان است ... خدا مرا اجابت خواهد کرد ...من مطمئنم روزی که بسیار نزدیک است فرشته ای برایم خواهد فرستاد تا بگوید ان مع العسر یسری...و آن روز خدا آرام نجوا میکند اکنون نوبت توست ..... مادر باش اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.....
شما به نظرتون تربیتی خوبه یا اسلامی برا ارشد

ببین گلم من گفتم به چه دیدی بخوای بری من راجب روانشناسی اسلامی چیزی نمیدونم ولی تربیتی  خوبه بازم میگم البته اگه واس زندگی و اطلاعات خودت میخای بری اگه به دید شاغل شدن میخای بری چون رشتت غیرمرتبط بوده هیچ جا مدرکت کاربرد وارزشی نمیزارن حتی اگه ارشد روانشناسی بگیری مگه اینکه تا دکترا ادامش بدی

ببین گلم من گفتم به چه دیدی بخوای بری من راجب روانشناسی اسلامی چیزی نمیدونم ولی تربیتی  خ ...

ممنون تصمیم دارم تا دکتری ادامه بدم پیام نور هم سه ساله کارشناسی شو بگیرم.

پس شما به نظرتون برا مشاور شدن تربیتی بهتر هست تا اسلامی درسته؟ شما که سر رشته دارید اسلامی کجاها ب ...

عزیزم مشاوره اسلامی باید به سمت حوزه ها گرایش پیدا کنی و کمی سختی کارش بیشتر هست و باید مشاوره خانوده هم کنارش تا حدودی برونی .

مثل خانمها و یا روحانی هایی که میان درباره ی مشکلات دینی و مذهبی خانواده و جامعه صحبت میکنند . در ایروابط و یا مشابه اینها .‌

البته من مشاور اسلامی رو دوست دارم ولی ادم اول خودش باید دین و مذهبش و ایمانش محکم و قوی باشه تا بتونه بقیه رو به ارامش برسونه . ارامش معنوی و دینی . 

نگاهم به آسمان است ... خدا مرا اجابت خواهد کرد ...من مطمئنم روزی که بسیار نزدیک است فرشته ای برایم خواهد فرستاد تا بگوید ان مع العسر یسری...و آن روز خدا آرام نجوا میکند اکنون نوبت توست ..... مادر باش اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.....
پس شما که تو این حوزه فعالیت دارید فکر می کنید تربیتی بیشتر به درد می خوره درسته؟؟؟

دقیقا

ممنون بابت جوابتون

وظیفه است گلم