2777
2789
عنوان

عفونت واژن. خواهشا کمک

2309 بازدید | 66 پست

خانوما  توروخدا کمکم کنید خسته شدم دیگه. عفونت قارچی شدید دارم هرکار میکنم خوووب نمیشم یا اینکه بعد ی مدت دوباره میگیرم .کسی بوده مثل من خوب خوب بشه. تو اقدامم هستم. توروخدا کسی تجربه ای داره بگه

خدایا مرسی ازت بابت همه چی. 😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پزشک متخصص طب سنتی نشستن توی لگن گلاب اصل و سرکه رو برام تجویز کرد که خیلی جواب گرفتم، یک شیافه گیاهی هم داد به اسم ramesh که گفت اگر شدید شد مصرف کنم

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
پزشک متخصص طب سنتی نشستن توی لگن گلاب اصل و سرکه رو برام تجویز کرد که خیلی جواب گرفتم، یک شیافه گیاه ...

لباس زیر نپوشیدن هم خیلییییی جواب میده، من اغلب توی خونه دامن میپوشم بدون لباس زیر

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
فقط و فقط درمانش  خونه با دامن بدون شورت  و نشستن تو اب و جوش شیرین

هیچوقت تو خونه شورت نمیپوشم. اب و جوش شیرین نشستم. ولی درمانش خیلی طول میکشه

من داشتم قبلا،ولی با این کارا خداروشکر خوب شدم و برگشت نداشته،توی خونه شورت نپوش شلوار نخی گشاد بپوش،بیرون میری تند تند شورتت رو عوض کن،حموم که میری توی تشن اب و سرکه بشین،از دستمال توالت هم استفاده نکن چون پرز داره و عامل عفونت

خدایا هزاران بار شکرت،برای نی نی های توی راه و تموم چشم انتظار های نی نی(اللهم صل علی محمد وال محمد)

عزیزم اول اینکه باید قطعا مشخص شده نوع عفونت اگر مطمئنی قارچیع،،،پماد کلوتریمازول واژینال همزمان قرص متزونیدازول،عنبرنسارا هم صبح و شب دود بدی ب واژن

من اینطوری خوب شدم،اما بهترین راه تجویز و تشخیص دکتر هست

شده دلتنگ شوی چاره نیابی جز اشک؟!! من به این چاره بیچاره دچارم هرشب!
لباس زیر نپوشیدن هم خیلییییی جواب میده، من اغلب توی خونه دامن میپوشم بدون لباس زیر

منم دقیقا همین

اصلا شورت نمیپوشم ک

من تو خونه شلوار میپوشم  اصلا شورت نمیپوشم  بعد چون ترشح دارم هرروز شلوارهامو میشورم

دلم گرفته ای دوست ، هوای گریه بامن ، گر از قفس گریزم ، کجا روم کجا مننننننن😔😔😔