سلام بچه ها خوبین عصرتون بخیر من مشکلم اینه که تا الان که 7 ماهمه همیشه به جز بی تفاوتیهمگان از طرف خانواده خودم فشار روم بوده مادرم کنارم نیست و از پدرم جدا شده پدرم این چند ماه خیلی با من سر ناسازگاری گذاشت و جو رو متشنج کرد و اصلا آرامش من براشون ملاک نبود برادرم هم همچنین حتی یه تبریک نگفتن اصلا به روی خودشون نمیارن که من باردارم ب برادرم گفته که از بچه ها خوشش نمیاد و من نباید توقعی داشته باشم و این که از فضای بیمارستان خوشش نمیاد و نمیاد اونجا من تا جایی که میتونم دارم درکشون میکنم بلخره شاید نمیدونن یا هر فکری پیش خودشون دارن خواستم ببینم کسی تو همچین شرایطی بوده؟ رفتار پدر یا برادرتان توی دوران بارداری چجوری بود
من چون تنهام و کشی رو جز برادرم ندارم مثلا یه لباس که برای بچه میخرم میارم بهش نشون میدم و میپرسم میپسندی رفتار بدی از خودش نشون میده و میگه مگه من زنم که از من میپرسی اصلا برام مهم نیست که برای بچت لباس خریدی من افسرده شدم نمیدونم چی کار کنم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من چون تنهام و کشی رو جز برادرم ندارم مثلا یه لباس که برای بچه میخرم میارم بهش نشون میدم و میپرسم می ...
همون اولش بگو. ..بچه ها همه شون عاشق دایی شون میشن...تو هم که تنها دایی ش هستی...بچه م بغل میکنی بازی میکنی ..یه چند تا ویدیو بامزه از رفتارای دایی و خواهر زاده تو نت پیدا کن بهش نشون بده ...بگو خداکنه شما هم اینجوری صمیمی بشید باهم...