2777
2789
عنوان

فقط خانومای فهمیده تشریف بیارین

302 بازدید | 27 پست

سلام

دوستان خواهشا راهنماییم کنین 

من تو یه خانواده کم جمعیت به دنیا اومدم 

ما همه وضعیت اجتماعیمون خوب نیست چون اصلا نشست و برخورد نداشته ایم با کسی

بر عکس نامزدم که خانواده شون خیلی اجتماعی و خوش صحبت هستن 

من اصلا اجتماعی نیستم و میترسم روی زندگیم تاثیر منفی بدی بزاره اصلا نمیتونم با دیگران ارتباط برقرار کنم هیچی هم بلدنیستم خواهشا راهنماییم کنین چیکار کنم شبو روز فکرم مشغوله چطوری با خانوادش سر کله میزنم 😔

بیشتر تو اجتماع باش 

بیشتر تو جمعشون باشو تو صحبتاشونم توام نظر بده یا صحبت کن

من مامان مرصادجونمم😍تا ۱۴۰۰ پسرم بغلمه ای خدااااا از الان ک هیچ وجود خارجیم نداره عاااااشقشمممم 😍فندق مامانو بابا از خدا بخاه ک زودتر برا اینکه منو باباییت  بریم سرخونه زندگیمونو تو زودتر بیای بغلمون کمکمون کنه😍❤اخه تو ب خدا الان نزدیکتری زندگیمممم😉😍🙏❤ خیلیییی دوستت دارم مرصادم😍❤  آهایییی تویی ک امضامو خوندی !!! آره دوست عزیز با خودتم😉😍از خدا میخام امضای قشنگش پای تک تک ارزوهات باشه🙏آمین🌹🌹🌹 اللهم صل علی محمدوال محمد وعجل فرجهم❤🙏 تیکر عروسیمه شایدم زودتر برگزار شد😍💃❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از عنوان تاپیکت خوشم نیومد ولی سعی کن خیییییلییییی زیاد مطالعه کنی

دقیقا منم خواستم بنویسم این یه نمونه از جملاتی هست که ممکنه به کار ببرین و مخاطب رو ناراحت کنین. حس خوبی نمیده

کج کلاه خان یارمه

اطلاعات عمومیتو بالا ببر. یه کلاس ثبت نام کن. فیلمای خانوادگی شاد ببین. 

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄