2777
2789
چه دقیق میدونی 😂مرسی عزیزم😘

اخه برا دخترم هروز آب هویج میگیرم. باید بخرم مداوم😂

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم هروز با ۳ تا هویج برا دخترم آب میگیرم. ی لیوان پر میده. 

واقعا😂😂پس من اشتباه گفتم

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

من با ۸ تا دونه درشت اندازه ی یه پارچ میگیرم

ولی بهش یکم آب جوش اضافه میکنم

انسانها چیزهای ساخته و پرداخته از دکان می خرند اما چون کاسبی نیست که دوست بفروشد آدمها بی دوست و آشنا مانده اند!
اخه برا دخترم هروز آب هویج میگیرم. باید بخرم مداوم😂

عزیزم شنیدم اب هویج زیاد خوب نیست..باز یه تحقیقی بکن مشکلی پیش نیاد واسه کوچولوت

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
عزیزم شنیدم اب هویج زیاد خوب نیست..باز یه تحقیقی بکن مشکلی پیش نیاد واسه کوچولوت

دکترش گفته

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
دکترش گفته

خب پس هیچی دیگه...فقط میشه بپرسم دکترش واسه چی تجویز کرده اینو؟

خب پس هیچی دیگه...فقط میشه بپرسم دکترش واسه چی تجویز کرده اینو؟

میگه چشم اینا تا ی سالگی در حال رشد. ی ویتامین تو هویج و دال عدس که کمک‌ میکنه به رشد بهتر‌ . اسمش ویتامین یادم رفته 😂