2777
2789
عنوان

سلام.ی سوال پزشکی

50 بازدید | 4 پست

من توبارداریم بخاطرمشکل انعقادخون امپول انوکسان میزدم.الان سه سال گذشته هیچ دارویی مصرف نکردم.رگای بدنم خیلی دردمیکنه چنروزه.میخان بترکن انگار.تامیشینم پاهام شروع میکنن ب گزگز.سرگیجه شدید دارم.خیلی حالم بده.ریه ام میسوزه.انگارخون بزور از رگام میخاد پمپاژکنه ولی ب سختی.سمت چپ بدنم بدتره.سرانگشتای دستو پام یخ وتقریبا بیحسه.قراره یکشنبه ازمایش بدم ببینم پلاکتام چجورین.جوابوبگیرم برم دکترخون شناس.میترسم ج چی باسه.کسی اینجوری بوده تاحالا؟شنیدین؟

ازارواح و اجنه نباید ترسید..‌ازادماباید ترسید

ایشالا که چیزی نیست ولی فکر نمیکنم ربطی به انوکساپارین داشته باشه چون اون داروی ضد انعقاد بود خون رقیق میکرده توی بدن شما اگر قرار بودش عوارض اون دارو باشه همون م‌قع بعد از اولین تزریق عوارض خودشو نشون میده

ایشالا که چیزی نیست ولی فکر نمیکنم ربطی به انوکساپارین داشته باشه چون اون داروی ضد انعقاد بود خ ...

عوارض دارو کنه.میگم خونم امکان داره سفت شده باشه بعد سه سال ک امپولو قط کردم یانه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عوارض دارو کنه.میگم خونم امکان داره سفت شده باشه بعد سه سال ک امپولو قط کردم یانه

مگه برای بارداری اون امپولو استفاده نمیکردی خوب در حالت عادی خون شما مشکلی نداشته ممکن بوده اگر ای وی اف یا بارداری پر خطر بوده دکتر این دارو رو برای شما نوشته که هدایی نکرده امبولی نکنی که بعد از زایمان هم دارو رو قطع میکنن 

مگه برای بارداری اون امپولو استفاده نمیکردی خوب در حالت عادی خون شما مشکلی نداشته ممکن بوده اگر ای و ...

اون ک اره.ازاین میترسم ک خونم عادت کرده بوده ب اون امپوله.الان ک سه ساله نمیزنم پلاکتام بالارفتنو مشکلم خووشو نشون داده تو حالت عادی