2777
2789
عنوان

تاریخ زایمان

146 بازدید | 25 پست

خانوما ی سزارینی طبق lmp  یا سنو nt  یا سنو اخر زایمان کردین من طبق lmp۳۳ هفتمه طبق nt  34 هفته و طبق سنو اخر ۳۶ هفته بنظرتون کی قراره زایمان کنم دکترم زده ۲شهریکر بنظرتون میمونه تااون موقع سزارینم

خدایا پسر کوچولوم هدیه خودت بود ک ب خیلی زود بعد ازدواجم امد و شوکه کرد مارو . خدایا  سالم ب دستم برسونش مامان فدای قدمات بشه عشقم ک زندگیمو قشنگ کردی برای ارامش زندگیم و سلامتی پسرم  دعا کنید

من هنوز زایمان نکردم ولی شنیدم NT از همه معتبر تره یعنی هرچی سونو زودتر باشه دقیق تره

ﯾﻪ همکلاسی داشتیم اﺳﻤﺶ ﺑﺎﻗﺮ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﻮد استاد همیشه اول ﻓﺎمیلو می گفت ﺑﻌﺪ اسمو.وﻗﺘﯽ اوﻟﯿﻦ بار ﺻﺪاش ﮐﺮد ﮔﻔﺖ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﺎﻗﺮ ﺑﯿﺎد!!! با ﺣﺮﮐﺖ زﯾﮕﺰاﮐﯽ رفت ﭘﺎی ﺗﺨﺘﻪ!! استاد گفت:چته؟ﭘﺴر :ﺧﻮدﺗﻮن ﮔﻔﺘﯿﻦ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﺎ.. ﻗﺮ ﺑﯿﺎد!! ﻫﯿﭽﯽ دﯾﮕﻪ! ﮐﻞ ﮐﻼس ﻣﻨﻔﺠﺮ ﺷﺪ! 😂😂😂😂این تنها جوکی بود که خیلی باهاش خندیدم گفتم شمام در جریان باشین😐😂
من هنوز زایمان نکردم ولی شنیدم NT از همه معتبر تره یعنی هرچی سونو زودتر باشه دقیق تره

پس احتمالا الان ۳۴ هفتم

خدایا پسر کوچولوم هدیه خودت بود ک ب خیلی زود بعد ازدواجم امد و شوکه کرد مارو . خدایا  سالم ب دستم برسونش مامان فدای قدمات بشه عشقم ک زندگیمو قشنگ کردی برای ارامش زندگیم و سلامتی پسرم  دعا کنید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

طبق ان تی ، ده دوازده روز زودتز سز میشی. 

تاریخ سزم ۲شهریوره توntطبعیم ۸شهریوره بنظرم خیلی دیره احتمالا دردم بیره درسته؟

وای چ خوب یه کارشناس ماما پیدا کردم میشه سوالمو جواب بدید؟ 

من این ماه لتروزول دکتر بهم داد و خوردم روز 2تا6 قاعدگی، بعد روز 6،7هم امپول fshزدم، بعد تو پروندم نوشت خطر هایپر شدن، بعد باز روز دهم رفتم گفت کلا 2تا فولی تقریبا خوب داری ک 13ه سایزشون، باز یه امپول fshدیگه زد برام، 

الان ک روز 11ممه میترسم هایپر شده باشم یا... شیکمم خیلی ورم کرده دارم میترکم ولی اصلا درد ندارم، امیدی هست این ماه باردار بشم بنظرتون؟ کی اقدام کنم

وای چ خوب یه کارشناس ماما پیدا کردم میشه سوالمو جواب بدید؟  من این ماه لتروزول دکتر بهم داد و ...

سلام تاریخ پریودتون و تزریق کی بوده

دکتر من طبق اولین روز اخرین قاعدگی حساب می کرد برای سز دو هفته زودتر من 38 هفته و یک روز طبق قاعدگی ...

مال من خیلی نا منظمه هرکدوم یکیه

پس احتمالا الان ۳۴ هفتم

آره منم براساس ان تی  35 هفته و 4 روز 

اولش براساس آخرین سونو حساب میکردم هرجوری حساب میکردم تاریخ سز اشتباه در میومد ولی الان تقریبا درست میشه 17 مرداد دکترم وقت داده که 39 هفته تموم میشه

ﯾﻪ همکلاسی داشتیم اﺳﻤﺶ ﺑﺎﻗﺮ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﻮد استاد همیشه اول ﻓﺎمیلو می گفت ﺑﻌﺪ اسمو.وﻗﺘﯽ اوﻟﯿﻦ بار ﺻﺪاش ﮐﺮد ﮔﻔﺖ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﺎﻗﺮ ﺑﯿﺎد!!! با ﺣﺮﮐﺖ زﯾﮕﺰاﮐﯽ رفت ﭘﺎی ﺗﺨﺘﻪ!! استاد گفت:چته؟ﭘﺴر :ﺧﻮدﺗﻮن ﮔﻔﺘﯿﻦ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﺎ.. ﻗﺮ ﺑﯿﺎد!! ﻫﯿﭽﯽ دﯾﮕﻪ! ﮐﻞ ﮐﻼس ﻣﻨﻔﺠﺮ ﺷﺪ! 😂😂😂😂این تنها جوکی بود که خیلی باهاش خندیدم گفتم شمام در جریان باشین😐😂
تاریخ اولین روز آخرین قاعدگیت کی بوده؟

۹.۷

پسر میگن دیرتر میاد . من ۳۸هفته و سه روز سزارین کردم. تازه تو سونو نشون میداد ۴روز جلوتر. پسرمم اصلن ...

من سزارینم نیادم میکشن بیرون هخخخ

من سزارینم نیادم میکشن بیرون هخخخ

خودت خواستی سزارین باشی؟