2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عمل کردم فک کنم ۸باشه از ۱۰

خدایا پسر کوچولوم هدیه خودت بود ک ب خیلی زود بعد ازدواجم امد و شوکه کرد مارو . خدایا  سالم ب دستم برسونش مامان فدای قدمات بشه عشقم ک زندگیمو قشنگ کردی برای ارامش زندگیم و سلامتی پسرم  دعا کنید

یکی 1/5یکی2

حالا چرا سر صبحی این موضوع مهم شده

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

اخه من خیلی آنلاین نیستم ولی باز چشام داره درمیاد از کاسه. اونایی ک همش آنن چ میکنن 

ربطی نداره 

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

بخاطر مطالعه نامناسب مجموعشون ۶

منم ی پسرم با ۱۰۰۰ تا سوال و درد و دل ک نیاز دارم به خواهرم بگم اما خواهری ندارم . تو این سایتم واسه اینکه درد و دل کنم و کمک‌کنم و تو حرفه خودم یعنی بیزینس و یا تو روانشناسی کمک کنم . اینجام ک داستان های طنز و بخونم شاید حالم بهتر شه . من توی تایپیک های زنونه نمیرم ، توی عکس بازی هاتون نمیرم ، به ذات مرد وقیح وامثالهم تف میندازم . منم داداشتونم ،پس توهین نکنید بابت حضورم . و اینم بگم ک سنم کمتر از خیلیاس اما سن عقلیم بخاطر نحوه بزرگ شدنم ۳۱ ساله پس ازم سن نپرسید لطفا ک چن سالمه چون هرجا گفتم بعدش تهمت دروغ و عقده و  ... بهم بستن پس از گفتن سن معذورم و فکر کنید دارید با ی مرد ۳۱ ساله حرف میزنید