2777
2789
عنوان

بی بی چکم رو ببینید

| مشاهده متن کامل بحث + 736 بازدید | 42 پست
مثبته همین الان برو آز خون بده مبارکه  تاپیک منو بخون اخرشو بیبی چک من از این کمرنگتره بتام او ...

شما چندم پریود اینجوری بود؟ من میخوام شنبه برم آزمایش که دقیق تر باشه... خدا نی نی تو نگه داره گلم ❤

روش زده نتیجه بعد ۵ دقیقه خطاس من تازده دوخط پررنگ شده دوباره تست کن یبار قبل بارداریم ی ربع بعد دوخط شد از دادم منفی بود انشاالله ک مال شما مثبته

خدایا پسر کوچولوم هدیه خودت بود ک ب خیلی زود بعد ازدواجم امد و شوکه کرد مارو . خدایا  سالم ب دستم برسونش مامان فدای قدمات بشه عشقم ک زندگیمو قشنگ کردی برای ارامش زندگیم و سلامتی پسرم  دعا کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما چندم پریود اینجوری بود؟ من میخوام شنبه برم آزمایش که دقیق تر باشه... خدا نی نی تو نگه داره گلم ❤

من دوروز قبل از تاریخی که باید پریود میشدم اینجوری شد البته برای ازمایش زود بود تاپیکمو بخونی متوجه میشی چون مقدار بتا کم بود مجبور شدم دوباره ازمایش بدم تا سیر رشد بتا رو دکترم ببینه چطوریه ولی من که طاقت نداشتم تو فکر واسترسش بمونم برای همین رفتم وزود ازمایش دادم

خدایا هزاران مرتبه شکرت ...امام رضا (ع)حاجتم را داد ومن هم باردار شدم

عزیزم ان شاالله مثبت باشه ولی برای منم دوسری اینجوری شد که هر دوبار باردار نبودم بیبی چک مدیکورم بود با روژان منفی میشد ولی مدیکور هاله مینداخت

خدایا هرکس دلش نی نی میخواد خیلی زود بهش فرزندی سالم و صالح و پر روزی عطا کن.... خدایا همه بیماران رو شفا بده.... خدایا سایه پدر و مادرها رو روسرمون حفظ کن و بهشون عمر طولانی و با عزت بده.... خدایا عاقبت همه مارو ختم بخیر کن.... آمین. الهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
عزیزم ان شاالله مثبت باشه ولی برای منم دوسری اینجوری شد که هر دوبار باردار نبودم بیبی چک مدیکورم بود ...

آخه میدونی من همیشه ۵-۶ روز مونده به پری کله بینی داشتم ولی این سری هیچ لکی نیست واسه همین یه ذره امیدوارم😍

آخه میدونی من همیشه ۵-۶ روز مونده به پری کله بینی داشتم ولی این سری هیچ لکی نیست واسه همین یه ذره ام ...

انشاالله شمامامان شدی❤

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد......خداجونم منتظر معجزتم....😍❤❤🙏