2777
2789
عنوان

شوهرم کمتر از یه ساعت دیگه میره سرکار😓میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 40 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تو نی نی سایت نمون وقتی شوهرت رفت چون اینجا یه روح داره اسمش کاربر نی نی سایته👻

دخترم وقتی اومدی به این دنیا اینو همیشه یادت باشه که تو زندگی بدترین حرفا رو از اونایی میشنوی که برات عزیزترن .  بدترین ضربه ها رو از اونایی میخوری که فکرشم نمیکردی ! همیشه نزدیک ترین هات قلبتو بدجور میشکنن . پس به هیچ کس وابسته نباش از هیچ کس توقع نداشته باش و به اندازه هرکسی رو دوست داشته باش حتی منو که مادرتم . عزیزکم کسی نبود این حرفا رو به من بزنه برای همین خیلی وقتا بیصدا شکستم ولی تا وقتی زنده م اینو بهت میگم چون دوست ندارم تو هم مثل من بشکنی دردونه ی مامان  😘
ترس نداره ک  دیگه صبح شده  کم کم دیگه هوا داره روشن میشه  ی آیت الکرسی بخون  ...

چششششم

یا کاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ علیه السلام
از تو بعیده😥

انقدر این تا پیک جنیا میخام برم ولی اگه برم دیگه سکته میزنم و نمی رم راستی یه سوال من بعصی شبا به هیچ وجه خوابم نمیاد البته شبای شیفت شوهرم چون چراع روش نه و نمیشه خابید خاموش کنم هم ترس میا سراغم و اما سوال اگه یه جهارم قرص خواب مثلا کل و نازپام یا زولپیدم بخورم تو شیر می ره چون بچم تا قبح ده بار شاید شیر بخاد یا چون خیلی کمه داخل شیر نمیشه میترسم امتحان کنم بله داخل شیر و بچمو وابسته کنه جواب میدین

جوان به حادثه ای پیر شود گاهی 😞.  .غصه نخور دُرست میشه دُرس تم نشد تموم که میشه.        تاریخ عضویت قبلی 4/1396