2777
2789
عنوان

گذشته

342 بازدید | 24 پست

بچه ها چجوری گذشته هاتون رو ازیاد میبرین 

میدونم ازیاد نمیره ولی کمرنگ میشه ولی من هر چقدر میخوام فراموشش کنم یا بیخیال شم نمیشه 

خدایا به قلبم آرامشی بده از جنس خودت 😔❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم براردرشوهرم بهم گف ج.ند.ه ی بی مادر و زنش تهمت های بدی بهم زد این یه مسئله پاک نمیشه ک نمیشه از مغز واموندم 

بقیه چیزا راحت یادم میره

حتما بخون امضامو ؛ اگه ریپلای کردی فازت گـَنگ بود از قبل بدون جوابتو نخواهم داد! نه که بلد نباشما! خیلیم بلدم انقدی که تا صبح بگم و بگی!   فقط فرقم با تو اینه مغزمو درگیر انرژی منفیای دنیا نمیکنم    توام نکن و اگه نظرت مخالفمه کلا جوابی ننویس برام منفیای دنیارو نکش سمت خودت   هولشون بده اون وَر!   حالت بهتر شد؟ حله!   
نه اصلا اینجوریا نیست خیلی سعی میکنم گذشته هارو فراموش کنم ولی متاسفانه نمیشه 

سعی کن تو محیط های. جدید بری با آدمای زیادی آشنا بشی  خودتو ب چالش بکش، کم. کم کمرنگ میشه واست دوستی

ولی خب نمیشه کامل پاک کرد گذشته رو بخشی از زندگی آدم بوده

برخی از ما فکر می‌کنیم دوام آوردن قویترمان می‌کند، اما گاهی قدرت در رها کردن است. 
منم براردرشوهرم بهم گف ج.ند.ه ی بی مادر و زنش تهمت های بدی بهم زد این یه مسئله پاک نمیشه ک نمیشه از ...

من شوهرمو توخونه خودم بایه زن درحال رابطه دیدمشون الان از روی این اتفاق ۴سال گذشته ولی همیشه جلوی چشام حرفهاشون اون صحنه ها با اینکه کار میکنم وبه باشگاه وتفریح با دوستان هستم ولی همیشه انگار مثله یه زنگوله تو گوشم صدا میکنه 

خدایا به قلبم آرامشی بده از جنس خودت 😔❤