2777
2789
عنوان

شیردهی

123 بازدید | 18 پست

دوستان نوزادی که شیر خشک میخوره باید بهش اب هم داد ؟؟ اخه دختر من چند روزه شکمش کار نمیکنه قبل ها روزی چند بار کار میکرد میگن چون شیر خشک دادی اینطور شده بهش اب بده. درسته ؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا شیرخشک دادی؟منم شنیدم یبوست میاره ولی آبم تا ۶ ماه نباید بدی چون کلیه نوزاد توانایی دفع آب رو ند ...

دکتر گفته برای اینکه سیر بشه و خوب وزن بگیره شبها بهش بدم 

من نتونستم به بچه م شیر بدم اصلا سینه نمی‌گرفت خیلی حال روحیم خراب بود مجبور شدم شیر خشک بدم اول ببلاک دادم دیدم شکمش به سختی کار میکنه با دکترش مشورت کردم گفت عوض کن نان گرفتم هم زود وزن گرفت هم شکمش روان شد

😍ممنون میشم واسه حاجتم صلوات بفرستی دوست عزیز
با دکترش مشورت کن شاید شیر بهش نساخته مارک شیرش چیه

شیر خشک نمیگرفت به زور بهش دادم البته 3 تا شیر عوض کردم تازه امروز ببلاک گرفتم البته اونم به تجویز دکترش . به نظرتون خوبه ؟؟؟

بارهنگ بجوشون یه قاشق بده بخوره هرچی تو شکمشه میاد. من مامانم دخترم تازه دنیا اومده بود بهش داد تماهمه سیاهیای تو شکمش دفع شد بچم نه زور زد این چندوقت نه دلپیچه داشت

شروع رژیم دکتر کرمانی . تاریخ ۱۵.۲.۹۹ .وزن ۱۰۳ و ۳۰۰ گرم                وزن دوم ۹۶ تاریخ ۱. ۴. ۹۹