دوستان نوزادی که شیر خشک میخوره باید بهش اب هم داد ؟؟ اخه دختر من چند روزه شکمش کار نمیکنه قبل ها روزی چند بار کار میکرد میگن چون شیر خشک دادی اینطور شده بهش اب بده. درسته ؟؟؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شیرخشکی که دارید میدید به کوچولوتون نمیسازه وگرنه من شیرخشک به بچم دادم تندتند شکمش کار کرد زردیش تموم شد البته توی دستگاهم رفتا ولی زود تموم شد به۴رسید
من نتونستم به بچه م شیر بدم اصلا سینه نمیگرفت خیلی حال روحیم خراب بود مجبور شدم شیر خشک بدم اول ببلاک دادم دیدم شکمش به سختی کار میکنه با دکترش مشورت کردم گفت عوض کن نان گرفتم هم زود وزن گرفت هم شکمش روان شد
بارهنگ بجوشون یه قاشق بده بخوره هرچی تو شکمشه میاد. من مامانم دخترم تازه دنیا اومده بود بهش داد تماهمه سیاهیای تو شکمش دفع شد بچم نه زور زد این چندوقت نه دلپیچه داشت
شروع رژیم دکتر کرمانی . تاریخ ۱۵.۲.۹۹ .وزن ۱۰۳ و ۳۰۰ گرم وزن دوم ۹۶ تاریخ ۱. ۴. ۹۹