ویلی_وونکا مدیر استارتر عضویت: 1398/02/04 تعداد پست: 4822 عنوان خانما کاربری که تعلیق شده 93 بازدید | 14 پست رو میشه برگردوند ؟ باید چه کار کنم؟ نظرات من قرار نیست به مذاقت خوش بیاد 1398/04/20 | 00:22 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
harley__quinn عضویت: 1398/01/31 تعداد پست: 5867 به سایت ایمیل بزن سردار دوست داشتنی و محبوب.شهادت حق شما بود..شهادتان مبارک
ماه_تیکه عضویت: 1397/06/11 تعداد پست: 5101 عزیزم باید در بخش تماس با ما سایت اظهار ندامت و توبه کنی باشد بخشوده شوی اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
ملانیی عضویت: 1397/09/24 تعداد پست: 14279 من به ادمین سایت پیم دادم گفت یکماه تعلیقی بعد برگشتم جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
ویلی_وونکا مدیر استارتر عضویت: 1398/02/04 تعداد پست: 4822 به سایت ایمیل بزن ادرسشو میدوتی؟ کجا نوشته ادرسو؟ نظرات من قرار نیست به مذاقت خوش بیاد
ویلی_وونکا مدیر استارتر عضویت: 1398/02/04 تعداد پست: 4822 عزیزم باید در بخش تماس با ما سایت اظهار ندامت و توبه کنی باشد بخشوده شوی عزیزم جواب سوالتو فهمیدی ؟ نظرات من قرار نیست به مذاقت خوش بیاد
ویلی_وونکا مدیر استارتر عضویت: 1398/02/04 تعداد پست: 4822 من به ادمین سایت پیم دادم گفت یکماه تعلیقی بعد برگشتم ادمین سایت ؟ خب الان من بیشتر از یکماهه که تعلیقم تعلیقم هست، بسته نشده نظرات من قرار نیست به مذاقت خوش بیاد
نیــناخانوم عضویت: 1396/09/20 تعداد پست: 9784 نی نی یار رو صدا کن اینجا اسم کاربریتو بگو تا بهت بدش ..برا منو همینجور درست کردن @نی_نی_یار_5 من لایق بهترینام.برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
harley__quinn عضویت: 1398/01/31 تعداد پست: 5867 ادرسشو میدوتی؟ کجا نوشته ادرسو؟ info@ninisite.com سردار دوست داشتنی و محبوب.شهادت حق شما بود..شهادتان مبارک
ماه_تیکه عضویت: 1397/06/11 تعداد پست: 5101 عزیزم جواب سوالتو فهمیدی ؟ نه عزیزم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
ماه_تیکه عضویت: 1397/06/11 تعداد پست: 5101 با اجازه ی اسی جونilluminatorبچه ها این یعنی چی؟پروفایل یکی بود خواستم مبدونم چیه اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
ویلی_وونکا مدیر استارتر عضویت: 1398/02/04 تعداد پست: 4822 نی نی یار رو صدا کن اینجا اسم کاربریتو بگو تا بهت بدش ..برا منو همینجور درست کردن @نی_نی_یار_5 &nb ... مرسی گلم نظرات من قرار نیست به مذاقت خوش بیاد
ویلی_وونکا مدیر استارتر عضویت: 1398/02/04 تعداد پست: 4822 info@ninisite.com مرسی نظرات من قرار نیست به مذاقت خوش بیاد
ویلی_وونکا مدیر استارتر عضویت: 1398/02/04 تعداد پست: 4822 با اجازه ی اسی جون illuminator بچه ها این یعنی چی؟ پروفایل یکی بود خواستم مبدونم چیه نمیدونم غلط نکنم همون هایلایتره نظرات من قرار نیست به مذاقت خوش بیاد
ملانیی عضویت: 1397/09/24 تعداد پست: 14279 ادمین سایت ؟ خب الان من بیشتر از یکماهه که تعلیقم تعلیقم هست، بسته نشده اره ادمینازشون بپرس جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"