2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله خیلی خوبه  یمدت دوران ارشد خیلی میخوندم عادت کرده بودم ولی دوباره بد عادت کردم به گوشی که ...

اره والله این گوشی کلا خیلی وقت ادمو میگیره معتادش میشیم،من قبلا هفته ای یه کتاب میخوندم ولی الان  هر دو سه ماه اگه یه کتابو تموم کنم

تا دلت بخواد گیر میده.به خوابیدن بچه ها لباس پوشیدنشون غذا خوردنشون. به تلفن حرف زدنم. خوبه که دوشغله است وتایم کمی خونی.وگرنه همش دعوا داشتیم

برای آرامش دلم یه صلوات بفرستید.

وقتی خونه ریخت و پاشه و میخواد تمیز کنه.جالب اینجاست نمیزاره کمکشم کنم میگه دست نزن برو بشین.ولی غروشو میزنه تا تمیزکرد خونه رو خوب میشه😂😂.غرزدنشم دوست دارم بامزه میشه😂😂

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید

امروز‌سر یه کم به هم ریختگی خونه بهم غر زد، منم عصبانی شدم، اونم رفتار خیلی زشتی باهام کرد و طلبکارانه قهر هم کرده. منم یکی دوبار رفتم سمتش اما دیدم کوتاه نمیاد، این بار تصمیم گرفتم آشتی نکنم و کاری اش نداشته باشم تا متنبه بشه. 

۲۰ روزه که ندیدمش خونه بابامم، ولی همش در حال بهونه گیری بود، دو روز خونه بود دو روز سرکار می گفت اون دو روزی که خونه م اگه شمر هم باشم باید تحملم کنی، از همه چی ایراد می گرفت و غر می زد

میشه واسه باز شدن بخت خواهرم و همه ی جوونا یه صلوات بفرستین😘                                                   هرکی تو امضاش گفته صلوات بفرستین واسش صلوات می فرستم فقط اعلام نمی کنم