2777
2789

به همه چیز گیر میده دیگه خسته ام کرده! به همه کارام ایراد میگیره. قبلا گفتم حتی میرم دانشگاه و میام بد اخلاق میشه.

الان بعد شام داشتم تو اشپزخونه کار می کردم و ظرف ها رو میشستم یه ظرف گذاشتم توی یخچال و دربش یه کم باز موند. صدای بوقش در اومد نا خود آگاه گفتم توی و سریع بستمش. گیر میده که چرا میگی نوچ! تو خودت در یخچال رو نبستی😡 بهش میگم چیکار تو دارم آخه! خب طبیعیه آدم بخاطر اشتباهش اینجور بگه! حتی براش مثال زدم ک خودت اگه کلیدی رو جا بذاری نمیگی أه یادم رفت! ؟ خب این نوچ منم همون معنی رو میده دیگه بخاطر اشتباه خودم ناراحت میشم!

اما فقط اخم میکنه و صورتشو در هم میکشه و دوباره سرش میره توی گوشی☹️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوه اعصاب پولادین میخواد زندگی باهاش،،،، هرچی گفت بیخیال شو،،، انگار نه انگار.

یا بگو باشه تو راس میگی.

باید چیزی رو که دوست نداریم تحمل کنیم، تا از چیزی که برامون ارزشمنده، دفاع کنیم.👌🏻🌸
به همه چی گیر میده

وااای خواهر من از اوناییه که همش غر میزنه و به همه چی گیر میده بخدا از دستش دارم فرار میکنم میخوام به خواستگارم جواب مثبت بدم خدا کنه شوهره اینده من اینجوری نباشه وگرنه من دق میکنم خونه پدریم اونجوری شوهرم اونجوری دیگه هیچی دیگهههه