2777
2789
عنوان

شربت آلبالو کمک

106 بازدید | 16 پست

خانوما هوس شربت آلبالو کردم شدییییییید امروز ۲کیلو آلبالو خریدم ۲ کیلو شکر اگه بگید چجوری درست کنم ممنون میشم بار اولمه هیچی هم نمیدونم

گروه؛ابی💙وزن شروع؛۷۰💙وزن الان ۶۶/۵۰۰💙💙وزن هدف؛۶۰💙 بچه های تاپیک بامدادخمار💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 من خدا را دارم💚💛🧡❤💙💜و بی نهایت دوستش دارم💜💙❤🧡💛💚

آلبالوهاتو بشور هستشو بگیر شکرتو بریز لابلاش بزار تافردا بمون بعد بزارش روی گاز با شعله ملایم وقتی دیدی آلبالوهات پخته از صافی ردش کن دوباره آلبالوهارو با کمی شکر بزار یه جوش بزنه 

تا آخرین نفس هستم برای کسانی که دوستشون دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آلبالوهاتو سهتشو در بیار شکر بریز تا صبح بمونه و اب بندازه.بعد بپزشون تا زمانی که شربتت قوام اومد.از آبکش رد کن و شربتش رو جدا کن .بعد دوباره شکر بریز البته کمتر از قبل و کمی  اب باز بگذار تا قوام بیاد مربا آلبالو هم داری

شکرت کمه

یک کیلو هم خونه دارم بسه ۳کیلو؟

گروه؛ابی💙وزن شروع؛۷۰💙وزن الان ۶۶/۵۰۰💙💙وزن هدف؛۶۰💙 بچه های تاپیک بامدادخمار💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 من خدا را دارم💚💛🧡❤💙💜و بی نهایت دوستش دارم💜💙❤🧡💛💚
آلبالوهاتو سهتشو در بیار شکر بریز تا صبح بمونه و اب بندازه.بعد بپزشون تا زمانی که شربتت قوام اومد.از ...

یعنی لایه لایه شکر بریزم روشون؟؟

بچه ها از س کیلو البالو چقد مربا و شربت در میاد ؟

گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔

یک ونیم کیلو آلبالو دسته هاشو بگیروبشوربعد توی یه پارچه نازک بریزومحکم ببند بعد دوک شکر را با 8لیوان آب بزارروگاز یه جوش که زد آلبالو را که تو پارچه گذاشتی بزارتوش تا جوش بخوره مواظب باش سر نره بعد20دقیقه ببین اگه غلیظ شد بردار از شعله ویه نصف ق چ وانیل هم بزن 

عااالی میشه

یعنی لایه لایه شکر بریزم روشون؟؟

اره رو البالوهای بی هسته شکرو بپاش بعد بزار شب تاصب بمونه اب بندازه 

شربتشم که جداکردی مربات که قوام اومد ی توک قاشق ابلیمو بزن تا شکرک نزنه

گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔
آلبالوهاتو سهتشو در بیار شکر بریز تا صبح بمونه و اب بندازه.بعد بپزشون تا زمانی که شربتت قوام اومد.از ...

ببخشید عزیزم وقتی شکر قاطیش کردم تا صبح گذاشتم بمونه . بعد آب بریزم توش بپزشم یا نه آب نریزم دیگه 

اره رو البالوهای بی هسته شکرو بپاش بعد بزار شب تاصب بمونه اب بندازه  شربتشم که جداکردی مربات ک ...

اهان مرسی عزیزم بعد این ۲ کیلو آلبالو چقدر مربا درمیاره؟؟

ببخشید عزیزم وقتی شکر قاطیش کردم تا صبح گذاشتم بمونه . بعد آب بریزم توش بپزشم یا نه آب نریزم دیگه&nb ...

چون شربت میخوای بگیری بله وگرنه برای مربا اب خودش کافیه