2777
2789

یا فاطمه زهرا 

😭😭😭😭😭😭😭😭😭

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چته گلم؟

اسمشم تنمو می لرزونه 

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1
منم ۳۰ اردیبهشت ۹۸ پسرمو هفته ۳۴ از دست دادم.تو شکمم از بین رفت.سزارین شدم.اردیبهشت سال آینده میخوام ...

علت فوت پسرتون چی بود؟؟منم پسرم رو توی هفته ی 36 از دست دادم ودارم دیوونه میشم منم سزارین شدم ,دعا کنید خدا دوباره یه بچه ی سالم وصالح بهم بده

سلام میشه بگید اقدام کردین. .الان باردار هستین. .از حدل اون روزاتون برام بگید. .منم مث شما شدم پسرم ...

عزیزم متاسفم. مطمئنا روزهای سختی رو گذروندی و تا چند وقتی از لحاظ روحی خیلی ناارامید...این روزهاروبگذرونید.و بعد چندماه زیر نظر دکتر دوباره حامله شید و حتما حاملگی سالمی رو درپیش دارید.دلیلش چی بود عزیزم؟

سلام پریسا جون. .علت اش مشخص نشد. .فقط شب قبلش تکون هاش خوب بودن حتی محکم. .روزش دیدم تکون نمیخوره گفتم خواب. گفتم حتما سرگرم کارهام بودم. نفهمیدم. قبلش رو مبل خابیده بودم نمیدونم بد خابیدم. .یا همون روز زیاد نشسته بودم خونه همسایه. .یا اونروز تمیز کاری کردم. یا برا ورزش قبل زایمان اهنگ گذاشتم راه میرفتم تو خونه و یکم میرقصیدم