2777
2789
عنوان

زن عموی بیچاره من😭

| مشاهده متن کامل بحث + 637 بازدید | 43 پست
آخی گناه داره

اره خیلی گناه داره . کلی به عموم حرف میزنم. یه مثال از شوخیای عموم رو میگم . اومد خونه مون  کوزه آب روی میز بود به زنش گفت کوزه رو بکن تو شورتت بیار خونه  

👑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا افسردگی گرفته  بخاطر همین از لحاظ روحی حالش خوب نیست باید بهش روحیه بدی

خیلی براش نگرانم دوتا هم بچه داره . هررر روز فحش میدن بهش و بی ادبن دوی ندارم رفتارشونو 

👑

چکاپ داده؟

ویتامین دی، ویتامین بی و ویتامین سی بگو بخوره سیستم بدنش تنظیم شه همافسردگیش بهتر میشه هم ایمنی بدنش بالاتر میره ولی مهمه که حداقل قندش بیاد پایین اگه لاغر هم نمیشه چیزای شیرین رو بشدت محدود کنه قول میدم بعد شش ماه کلی فرق کنه

من دکتر نیستم تجربمو گفتم

لطفا درخواست دوستی ندید
 خیلی براش نگرانم دوتا هم بچه داره . هررر روز فحش میدن بهش و بی ادبن دوی ندارم رفتارشونو 

با همین رفتارا و برخوداشون دارن داغونش میکنن باور کن تمام بیماریهاشم از همینجا نشات گرفته باعاش صحبت کن 

البته الان ویتامین دی مطمینا بالای صد وپنجاه درمیاد یه قوطیش ویتامین ای هم بسته ای شصت تومن گرفتم چهارماه پیش اگه پول نداره که تنها راهش اینه به خودش بیاد و تصمیم جدی بگیره خودشو قوی کنه و به شوهرش ثابت کنه انقد اراده و قدرت و همت داره و همه چی تموم میتونه باشه که خیلی ازش سر باشه و جرات نکنه عموت دهن باز کنه فقط باید خودشو دوست داشته باشه

لطفا درخواست دوستی ندید

سلام 

اگه بتونه وزن کم کنه خیلی خوبه میتونه به مشاور تغذیه مراجعه کنه و کنترل کنه.

برای کسایی که مشکل فشار خون دارن هم ترخون خیلی خوبه. به جای نمک استفاده کنه.👇

خواص مفید ترخون می ‏توان به مواردی چون کمک به هضم بهتر غذا، مسکن ملایم و یک کمک کننده‏ ی خوب به پیشگیری از بیماری‏ های قلبی و چاقی اشاره کرد(البته به شرط این که به جای نمک استفاده شود.).

از قدیم الایام برای درمان دردهای شکمی و افزایش اشتها از ترخون استفاده می ‏شده است. ترخون تنظیم کننده قاعدگی در زنان است. این گیاه مخصوصاً اگر به شکل دم کرده مصرف شود برای رفع خستگی و آرامش اعصاببسیار سودمند است به همین دلیل برای افراد بیش فعال مفید است.

ترخون تولید صفرا به وسیله ‏ی کبد را افزایش می‏ دهد و به این ترتیب به هضم و گوارش غذا کمک می‏کند و موجب افزایش سرعت فرایند سم ‏زدایی در بدن می‏ شود.

افرادی که فشار خون بالایی دارند می‏توانند از این سبزی به جای نمک در غذا استفاده نمایند.ی