2777
2789
عنوان

جووووون چ بویی

366 بازدید | 42 پست

الان ی نفر از جلو مغازه رد شد بوی عطرش دیوونم کرد 

اینا چ ادکلنایی هست ک انقده بوش پخش میشه الان دو سه دقیقس رفته هنوز بوی عطرش میاد 

خودم همیشه خوشبو هستم اما نه انقد ک بوی عطرم همه جا بپیچه عاشق این ادکنام 

مارک خوبی ک استفاده میکنین رو بگین لدفن 

ب فروشنده ها اعتماد ندارم

آقو ی ضرب المثل شیرازی هم هس ک هیچی نمیگه فقط زل میزنه تو چشات

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم میخوام

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

شانل مادمازل بزن همه ديوونه ميشن فلورا گوچي بزن مست ميشن بلك اوپيوم آيوسن لورن بزن زمستون همه بو ميكشن 

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك

می افتادی دنبالش میگفتی عطرت چیه

@هر جایی دیدید یک رفتار به شکل غلیظ اظهار می شود بدانید که به احتمال بسیار زیاد در پشت صحنه (یعنی در باطن فرد) عکس این رفتار وجود دارد. @کسی که خیلی غلیظ با ادب است، باید بدانید که در عمق باطنش دریایی از بی ادبی نهفته است. @کسی که خیلی غلیظ خودش را سر به زیر و ماخوذ به حیا نشان می دهد، بدانید که خشمی فراوان پشت این شرم پنهان است. @یا اگر کسی خیلی بیش از حد و غلیظ اظهار معتمد بودن می کند، بدانید که در باطنش خیانت اولین گزینه است. @کسی که خیلی غلیظ با غیرت و متعصب است در باطنش آتش فشانی از فساد منتظر انفجار است. @كسی كه خيلی غليظ به دينداری و پاك منشی خود را مطرح می كند؛ شك نداشته باشيد با اين نما، باطنی عاری از هرگونه اعتقاد وجود دارد. @آدم ها پشت رفتارهای غلیظ پنهان می شوند تا حجم بزرگ منفی های درونشان را استتار کنند. @مواظب رفتارهای غلیظ باشید و از همه آنها مهم تر سراغ غلیظ های خودتان نيز بروید. @تا ببینید کدام رفتار افراطی را از خود نشان می دهید. آن را بنویسید و با نگاهی بدون قضاوت و بی طرفانه رهگیری کنید که در باطن شما چه چیزی زیر پوشش این رفتار افراطی پنهان شده است. @غلیظ های درونتان را قبل از اینکه سر باز کنند و زندگی تان را به باد دهند پیدا کنید و بگذارید خورشید آگاهی تان به آنها بتابد و محوشان کند. @یک زندگی سالم، زندگی معتدلانه است. رفتارهای غلیظ هرگز زندگی سالمی برای شما به ارمغان نمی آورند.

من اسکادا....عاشقشم یعنی جوری که اصلا قبل این که وارد شم میگن فلانی اکمد ۶ سال فقط فقط اونو میزنم..بدجور روش کراش دارم😎😎

من مادرم و هر دم دردی ز من زاده می شود.....و این کودک که در جای جای من جان گرفته....و با بطن سرد من خو گرفته...هردم خون مرا می مکد...و استخوان بودن مرا می جود...ودر من زاده می شود....من مادرم و می دانم شکست ضمیر نور چه دردی دارد...و چکیدن میل غزل ار سرانگشتانم چه وزنی دارد...ولی حیف که افتاب مرده است...و اینه چه پوج ز انعکاسی دگر بارور است.....من در عمق پوچ لحظه ها مادرم...زمانی که سکوت از صدای اشک هایم می چکید...و بوسه های پوسیده از لبانم می گریخت...فقط لحظه ها می دانستند که نگاهم ویران خواهد شد...من مادرم و لالایی هایم رفته است...تو بگو چند وقت است مرده ام؟ چند وقت است کودکم در گور خفته است؟
شانل مادمازل بزن همه ديوونه ميشن فلورا گوچي بزن مست ميشن بلك اوپيوم آيوسن لورن بزن زمستون همه بو ميك ...

اینا بوهای گرم عستن؟ من بوی سرد و تلخ کلا دوس دارم کار خوب میشناسی تو این بوها ؟ 

الان تری د هرمس میزنم ولی تکراری شده 

من یه Exclamation عموم از امریکا برام آورده بود، تو خیابون راه به راه پسرا بهم تیکه مینداختن، خیلی بوی محشری داره

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
شانل مادمازل بزن همه ديوونه ميشن فلورا گوچي بزن مست ميشن بلك اوپيوم آيوسن لورن بزن زمستون همه بو ميك ...

قیمتاش چطوره؟

میگم که کاشکی شاه بودم ...شاه توقصه هابودم....به فکرچاره ای واسه تموم آدما بود...روپشت بوم خونه ها تموموگل می کاشتم...خونه ی فقیر ودارا ناودون طلا میزاشتم...                    فقیراروپول میدادم ....زندونیاروآزاد...هرچی کویرخشکه خودم می کردم آباد...میگم که کاشکی شاه بودم شاه توقصه هابودم...به فکرچاره ای واسه تموم آدمابودم...هرکس به دین وکیش خود...سرگرم قوم وخویش خود...هرکس بااعتقادش...منطق وعدل ودادش...یه گلخونه...یه مِی خونه...سرتموم گذرا...واسه ی تموم عاشقا...واسه ی همه رهگذرا...💖💖💖💞💞💞
من کو کو چنل وای همه  رو دیوونه میکنه بوش عاشقشم اصلا با این عطره من حالم خوب خوب میشه ادکلن کو ...

جدا؟؟؟ سرده یا گرم؟ تلخ یا شیرین؟