تا حالا از نمایشگاههای مبل که باز میشن خرید کردید ، دلم میز ناهار خوری میخواد بعضیا میگت قیمت نمایشگاه گرونتر یا اینکه سفارش بدی بعد 20 روز میاد اونم معلوم نیس جنسش چی از آب در بیاد. یا اینکه اگر خمشکلی داشته باشند دیگه دستت به جایی بند نیس
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بچه ها مامان منم دوساله میخواد مبل بخره اما نمیتونه قیمت مناسب وجنس خوب پیدا کنه
الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید
والا چند روزه دنبال میز ناهارخوریم از هر فروشنده ای میپرسی همه میگن چوب راش گرجستانه البته هر کدومم یه قیمت میگه اونی که قیمتش رو یم خورده ای هنینو میگه اونیم رو سه چهار تومنه همینو میگه آدم میمونه کدومش واقعا راش گرجستانه
بچه ها مامان منم دوساله میخواد مبل بخره اما نمیتونه قیمت مناسب وجنس خوب پیدا کنه
ما تولیدیه مبلمان داریم پارچه مبل هر رنگ و قیمتی که بخواین میتونین انتخاب کنین هم مدل راحتی داریم هم کلاسیک .تاپیک اخرم مدل هارو ببینین کاملا هم تضمینیه چون از فوم سرد استفاده میشه