2777
2789

من یه دختر 18 ساله ک بخاطر سه بار شکست تو کنکور حس افسردگی و ناامیدی دارم ..نیاین از سنم بپرسین بخاطر جهشیه...و قصد دارم امسال تمام تلاشمو برای رسیدن ب عشقم ک پزشکی بعشتی هست انجام بدم و  اینم بگم ک امسال یه مسایل حاشیه ای و عاطفی داشتم ک روحیمو داغون تر کرد ازتون میخام اگ کتاب یا کلیپ و فیلم انگیزشی و چیزی ک بتونه بهم کمک کنه سراغ دارین بهم معرفی کنید.مرسی از همگی

گاهی گمان نمیکنی و میشود  ......ما در جهانی زندگی میکنیم که اشتباهاتمان را تقدیر به دوش میکشد ولی موفقیت هایمان را مدیون تلاشمان هستیم!!!!خدا اگر مهربان نبود چه میکردیم با این حجم از ادعا.......

خانومی شکست مقدمه ی پیروزیست بعدم خودت داری میگی مشکلات داشتی دیگه این شسکت طبیعی امسال تلاشتو بکن حله افسردگی نداره

خدایا متاسفم برای تمام لحظاتی که ناامید شدم و تو حاجتم را  دیرتر براورده کردی تا کمی بیشتر در کنارت باشم و اکنون که بی قرار تر از هر لحظه صدایت میکنم تو زودتر اجابت دعایم را نزدیک کن تا از شادی غرق در شکر گزاری تو شوم...واسه حاجت رواییم 💖سه تا توحید 💖بخون لطفا...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانومی شکست مقدمه ی پیروزیست بعدم خودت داری میگی مشکلات داشتی دیگه این شسکت طبیعی امسال تلاشتو ...

ممنونم عزیزم

گاهی گمان نمیکنی و میشود  ......ما در جهانی زندگی میکنیم که اشتباهاتمان را تقدیر به دوش میکشد ولی موفقیت هایمان را مدیون تلاشمان هستیم!!!!خدا اگر مهربان نبود چه میکردیم با این حجم از ادعا.......
کتاب کاترین پاندل عالی کتاب وین دایر

عزیزم اینا اسم اثرشونه یا نویسنده؟

کتاب نگرش یعنی همه چیز از جف کلر رو بخون

قدرت برنامه ریزی از برایان تریسی هم خوبه....به این فکر کن اگه از پزشک قبول شی ده سالم پشت کنکوربمونی ارزش داره....از هدفت دست برندار....تنها راه موفقیت مداومته....دووم بیار خانوم دکتر😘

گاه باید سکوت کرد.‌‌...خدا پاسخگو خواهد بود .....شک نکن....
کتاب نگرش یعنی همه چیز از جف کلر رو بخون قدرت برنامه ریزی از برایان تریسی هم خوبه....به این فکر کن ...

ممنونم عزیز دلم  

ببين اول با خودت خلوت كن مطمئن شو كه آرزوت همينيه كه فكر ميكني، بعضي اوقات تحت تاثير محيط و شرايط چيزي رو ميخواي اما خواستنت واقعي نيست و خودتم هوشيار نيستي بعد ميبيني چندسال ميگذره كمي از اون شرايط دور ميشي تازه ميفهمي واقعا آرزوهاي تو سمت ديگه اي بوده و تو داشتي اشتباه دست و پا ميزدي

اينكه سه سال موفق نشدي ميتونه علامت اين باشه كه راهت غلطه ، اما حتما اينطور نيست و فقط يه احتماله

خدايا شكرت ❤️السلام علي الحسين ✨ ممنونم كه روز تولد امام حسين بهم عيدي دادي خدا جون 😘
نویسنده کتاب درمورد انگیزه وخودشناسی

مرسی عزیزم

ببين اول با خودت خلوت كن مطمئن شو كه آرزوت همينيه كه فكر ميكني، بعضي اوقات تحت تاثير محيط و شرايط چي ...

عزیزم سال اول و دومم رتبم خوب بود ولی در حد پزشکی نبود..تعریف نمیکنم استعدادشو دارم ولی تلاشم ب اندازه نبوده.سال سومم متاسفانه خودمو درگیر مسایل چرت عاطفی کردم و سردرگمی و ...ک باعث شکستم شد.هدف اول و اخرم پزشکیه

عزیزم سال اول و دومم رتبم خوب بود ولی در حد پزشکی نبود..تعریف نمیکنم استعدادشو دارم ولی تلاشم ب اندا ...

خب حتما برو پيش مشاور نه مشاور كنكور بلكه يه روانشناس كاملا حاذق و كاربلد كه بتونه از همه نظر شخصيتتو ساپورت كنه

به هرحال تو امسالم وقت بذاري ميشه ٤ سال از عمرت كه صرف شده و ميتونستي تا الان باهاش يه ليسانس بگيري

پس عزمتو جزم كن و اراده تو قوي كن 

كتاب و فايل صوتي انگيزشي نميتونه مثل اراده و جوشش دروني تورو وادار به فعاليت كنه بايد روي خودت كار كني روي هدفت تمركز كني و قيد روابط عاطفي رو بزني توي اين يك سال

انشااله كه نتيجه ميگيري

🌹🌹🌹

خدايا شكرت ❤️السلام علي الحسين ✨ ممنونم كه روز تولد امام حسين بهم عيدي دادي خدا جون 😘
خب حتما برو پيش مشاور نه مشاور كنكور بلكه يه روانشناس كاملا حاذق و كاربلد كه بتونه از همه نظر شخصيتت ...

ممنونم خاهر عزیزم