2777
2789
عنوان

سوال درمورد گواهی نامه دارم

126 بازدید | 14 پست

سلام کسی که تجربه اشو داره بگه لطفا.من دیروز رفتم معاینه چشم برا گواهی نامه با یکی از چشمام همه رو جواب دادم اما بایکی از چشمام که تار میدیدچندتایی رو فک کنم اشنباه گفتم  .دکتره گفت چرا عینک نمیزنی گفتم مشکلی نداشتم تا الان دیگه چیزی نگفت هردو چشممو باهم معاینه کرد همه رو درست گفتم اخرسرم نگفت عینک میخوام یا نه  نگا که کردم تو برگه نفهمیدم چی نوشت ارسال کرد. بنظرتون ممکنه زده باشه با عینک برام یا حتما میگه اگه به کسی که عینک بخواد ...

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!

خب میپرسیدی ازش

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ميگه بيمار كه نيس دردسر درست كنه

اها یعنی میگفت پس

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!
خب میپرسیدی ازش

نشد نفر بعدیم خیلی میومدتو سدک میکشبد هول شدم

اگ ضعیف بود میگف باید عینک بزنی

اها مرسی🌹

پرونده ت دستته

برا من  عینکی بودم برا معاینه  زد با عینک

یک ماه بعدش رفتم لازک 

هنو  تو کارای گواهینامه بودم

دوباره رفتم برام زد بی عینک😍😍

آخرش نفهمیدم،وقتی به ماخوش میگذره،چرا عقربه های ساعت هیجان زده میشن؟!!
مگه نرفتی بعدش آموزشگاه؟؟

نه بخاطر مشکل یکی از دوستام که باهم بودیدم نرفتم مگه باید برم اونجا میگن؟

چرا انقدر بعضیا می ترسن گواهی نامه ی با عینک بگیرن؟

چون عادت ندارم به عینک