سلام کسی که تجربه اشو داره بگه لطفا.من دیروز رفتم معاینه چشم برا گواهی نامه با یکی از چشمام همه رو جواب دادم اما بایکی از چشمام که تار میدیدچندتایی رو فک کنم اشنباه گفتم .دکتره گفت چرا عینک نمیزنی گفتم مشکلی نداشتم تا الان دیگه چیزی نگفت هردو چشممو باهم معاینه کرد همه رو درست گفتم اخرسرم نگفت عینک میخوام یا نه نگا که کردم تو برگه نفهمیدم چی نوشت ارسال کرد. بنظرتون ممکنه زده باشه با عینک برام یا حتما میگه اگه به کسی که عینک بخواد ...
جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!
آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘)
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.