2777
2789
عنوان

مادر شوهرم منو زد

496 بازدید | 35 پست

چرا نی نی سایت اینطوریه اسمش که نی نی سایته حالا محتوا کافیه من تاپیک بزنم بچم مریضه بیاین کمک شاید 50تا بازدید بخورا ولی اگه بگم مادر شوهرم منو زد 10000تا بازدید میخوره

یادم میره بعضی وقت ها از خودت بخوام نه از بنده ت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بودم میزدم چشمتم در میاوردم😀

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

سایت نی نی هاس ما اضافه ایم اینجا باید نی نی ها بیان 

ننه ....! هرچی بدبختی کشیدیم گفتی "حکمت خداس "          ببین ننه.....          نیشونی این حکمت و بده برم در خونش           بگم د لامصب مشکلت با من چیه اخه...😢                     خداجون خودت نگهدار پسرم و همسر عزیزم باش❤               درسته گاهی از دست شوهر جان عصبیم و تو تاپیکا راجبش بد میحرفم ولی خو دنیامه❤                        پسملی هم که بحثش جداس تاج سرمه👑👑

قبول دارم.. وقتی سوالی داری خواهشی  داری و  کمک میخوایی نمیان بخون یا میان یه نگاه میندازن و میرن ولی واسه موضوعاتی  که گفتی شاید ساعتها وقت بذارن.. مشکل اینه که ما فقط شعار میدیم و نسبت به همنوعانمون بی تفاوت هستیم