2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا چه بامبولی ؟؟؟ من دنباله کارم شدید از طرفیم نمیتونم برم بیرون سدکار 

مثلا اولش فعالیت میدانی گذاشتن که اگه اینقدر امتیاز کسب کنید استخدامید بعدش گذشت مدتی باز گفتن اگه اینقدر جذب و امتیاز بیارید استخدامید باز گفتن اگه اینقدر مصرف کننده اینقدر اپراتور ایتقدر تولید کننده ام رو نصب کنن بعدش استخدامید منم ول کردم

خدا جونم اسمت چه برکتی داره🤩
مثلا اولش فعالیت میدانی گذاشتن که اگه اینقدر امتیاز کسب کنید استخدامید بعدش گذشت مدتی باز گفتن اگه ا ...

ای بابا پس همچینم بی دردسر نیست 

از بانکم اومدن واسه احراز هویت جلوی خونتون؟

[QUOTE=96685128]ای بابا پس همچینم بی دردسر نیست  از بانکم اومدن واسه احراز هویت جلوی خونتون؟[/QUO

آره منم از اینکه وعده الکی میدادن و وقتم میرفت بدم اومد.....نه اصلا همچین چیزیم گفته نشد بهمون

[QUOTE=96685128]ای بابا پس همچینم بی دردسر نیست  از بانکم اومدن واسه احراز هویت جلوی خونتون؟[/Q ...

منم امتحان میکنم ببینم چی میشه 

اعصابم خورده از بی کاریو خرج گرونو کلی داستان 

منم امتحان میکنم ببینم چی میشه  اعصابم خورده از بی کاریو خرج گرونو کلی داستان

عزیزم هر شب سوره واقعه بخون...تو نمازهای واجب هم سوره همزه رو بخون...فوق العادس

ارره همش بامبول اول بیس نفر باید جذب میکردیم بیست نفر جذب کردیم برنامشون عوض کردن بعد گفتن چندتافروشگاه اخرشم هیچی بمون ندادن ده تومنمون رف هیچ دویست ازکارت من برداشت کردن هرچیم زنگ میزنم ج نمیدن وبلاکم کردن