2777
2789
عنوان

درد دل :')

416 بازدید | 8 پست

مخم داره میترکه از شدت سکوت... بیاید براتون درد دل کنم خسته شید :)

تو دنیای من همیشه شبه...  همونقد ساکت همونقد تاریک.

تو دنیایی که من زندگی میکنم ازدواج یه تفریحه... هیچ امادگی نیاز نداره...میتونی همونجور لوس و بچه ننه و وابسته باشی و ازدواج کنی...نیازی نیست قبلش بهت یاد بدن قراره زندگی یه دختر به تو بستگی داشته باشه

دنیای عجیبیه... زن و شوهر دوتایی نمیتونن خانواده محسوب بشن معمولا یه فضولِ زندگی خراب کن هم باید بینشون باشه تا خوشبختی از تو چشماشون بزنه بیرون

:/ 

مونا و سرزمین عجایب

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  

متولد 78هستی؟؟

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی همیشه یکی بدترازتوهست وقطعایکی بدترازمن... ولی دردای هرکدوممون برامون سخته میفهمت دنیای من شب نیس یه برزخ خییییییلی طولانیه وخیلی ترسناک باورکن چیزی شبیه هرروزمردن. الان مشهدم ازته دل دعامیکنم حال دلت خوب شه

ولی همیشه یکی بدترازتوهست وقطعایکی بدترازمن... ولی دردای هرکدوممون برامون سخته میفهمت دنیای من شب نی ...

میشه منم دعا کنی گلم؟ فداتشم مرسی :))

+ یه آهنگ ساختم اسمشم گذاشتم زندگی :))                _ ولی اینکه صدای خنده های منه...                           + دقیقا :)
اره عزیزدلم چرانمیشه روچشمم فرداصبح میرم حرم دوباره مطمعن با‌ش

یه دنیاااا مرسی عزیز دلم :)

+ یه آهنگ ساختم اسمشم گذاشتم زندگی :))                _ ولی اینکه صدای خنده های منه...                           + دقیقا :)