2777
2789
واقعا؟؟؟؟؟

اره بخدا عشق کردم😍

من مطمعنم تا قبل از به پایان رسیدن تیکرم به آنچه که میخوام‌‌میرسم .. چون به ❣ خدا ❣ ایمان دارم ..برای رسیدن به حاجتم ی صلوات بفرست ان شاالله عاقبت بخیر بشی 😘
هرچی باشن سالم باشن .خوب باشن .دختر بود بهتر بود ولی هرچی خواست خداست.نی نی شما هم سالم و صالح باشه ...

بله ان شاءالله سالم باشن.ممنونم نی نی شماهم همینطور

خدایا شکرت 😊درهمه حال و هر لحظه شکرت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چجوری بعد از 17 سال؟ میشه توضیح بدین

حق طلاق با مرد 

اما من جریان زندگیم خیلی پیچیدس تموم این سالها ندیدیمش ی بخشی حدود ۱۰۰ سکه رو این چند سال گرفتم 

اما  مابقی مهریمو بخشیدم حدود ۱۲۰ سکه بود تا قاضی حق طلاقو صادر کرد

چون شوهرم پررو پررو میگفت نمیدم 

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
چرا عزیزم؟ نمیتونی تغیر  رشته بدی؟

تازه می خوام برم انتخاب کنم یعنی منطقه برام انتخاب کرده باید ببینم کدوم رشته رو می تونم برم دوست دارم برم تجربی 

ما را جز خیال ارام ز دنیا طلبی نیست  
حق طلاق با مرد  اما من جریان زندگیم خیلی پیچیدس تموم این سالها ندیدیمش ی بخشی حدود ۱۰۰ سکه رو ...

منم عقدم .شوهرم میخاد طلاقم بده ولی پا پیش نمیذاره بخاطر مهریه منم گفتم اگه میخای طلاقم بدی باید مهریمو بدی.الانم مهرمو اجرا گذاشتم اونم میگ طلاقت نمیدم منم گفتم طلاق نمیخام میگ طلای نمیدم رفتو آمدم باهات نمیکنم منم میخام مهریمو مثل شما اقساطی بگیرم و از طریق دادگاه این عدم حسن معاشرتشو ثابت کنم و با عسرو حرج از دادگاه حکم طلاق بگیرم فقط نمیدونم اینکار چقدر زمان میبره من 25 سالمه

خبر کنکورم، خبر خاله شدنم

اگه از خدا نی نی میخواین بخونین🌷🤲🌷 مادر یا پدر شدن سخت ترین مسئولیتیه که یه آدم میتونه قبول کنه. شما باید اونقدر رفتار و افکارتون بالغ باشه که بتونید یه"انسان" رو پرورش بدید. به خودتون یادآوری کنید همه ی آدم ها لازم نیست بچه داشته باشن. خواهش میکنم تا وقتی از آرامش و سلامت خودتون و  زندگی دو نفره تون مطمئن نشدین یه طفل معصوم به دنیا اضافه نکنید. من زوجی رو میشناسم که ده سال درمان و نذر و نیاز کردن تا خدا بهشون یه پسر داد و الان پسرشون افسرده ست... انشاالله اگه قراره فرزند سالم و شادی داشته باشین خیلی زود آرزوتون برآورده شه✨✨✨