دوستان شوهرم بشدت سرد و بی میل شده اصلا دیگ بهم توجه نمیکنه
گوشیش رمز داشت حدود یه ماه پیش دیدم داره رمزشو باز میکنه رفت حموم رمزشو باز کردم دیدم به همسر قبلیش که الان اونم حاملس و شوهر کرده تو اینستا دایرکت فرستاده بعد اهنگ شیک و پیک رو فرستاده بود اونم قلب فرستاده بود شوهرم قلب فرستاده بود من از اول میدونستم که شوهرم قبلن دوستش داشته و سر خیانت اون طلاق گرفته و دختر خواهرشوهرمم گفت که قبلش دیوانه وار عاشقش بوده ولی بعد خیانتش ازش متنفر شده
منم اون شب کلی غرغر کردم که من برات هیچی کم نذاشتم چرا داری بهم خیانت میکنی با دارو ندارت ساختم با اخلاقای گندت با سیگارت با خونه های گندی که زندگی کردیم کتکم زدی به هیچکی نگفتم با اخلاق بد خانوادت به خانوادم توهین کردی چیزی نگفتم خیلی گفتم اونم اولش ابراز پشیمونی کرد و خواست بغلم کنه ولی منو جو گرفته بود هی پسش میزدم تا اینکه گفت تو به من خیانت نکردی
خواستم فقط همون موضوع رو بنویسم نمیدونم چطور از این جا سردراوردم بچه ها خیلی دلم پره لطفا ارومم کنین تا من ادامه قضیه رو بگم اگه هم منو بشناسین اوایل تاپیکام تا حدود گفته بودم داستان زندگیمو ولی دیگ شوهرم همون موقع پارسال منو تو نی نی سایت شناسایی کرد منم گفتم تمام تاپیکامو حذف کنن که بیشتریاشون حذف شدن
حالا وایسین بقیشو بگم