2777
2789
عنوان

شوهرم....

257 بازدید | 18 پست

دوستان شوهرم بعداز۱۶روزاومده.خونه.دیروزرفت ارایشگاه وبیمارستان...بازاومدخونه.صبح ساعت ۳رفت شهردیگه کاراداری داشت.۵غروب اومد وبرام توضیح دادک چیکاراکرده.بازساعت ۶غروب باهمکارش رفت جلسه.ساعت ۹اومد...من بدخلق میشم ولی خونه زیادنیس....ظاهرموبدمیگیرم باهاش.دلم نمخادهمش بیرون بره.تازه ازسرکاراومده.من حق ندارم؟؟ماهمش بگوبخندداریم.ولی الان وجودم ناراحته.گفت یخ بازکن ببرم پایین واس فامیلش اب بخوره گفتم خودت بازکن.انگاری ناراحت شد.رفتم گفتم بده ندادخودش بازکرد

ماآرزوهامون حبس ابدخورده....💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حررررررففففففف بزن

حرررررررف

عزیز دلم قبول دارم ناراحتی

اما سوتفاهم درست نکن  قشنگ حررررف بزن خوشگل بگوووو تا بشنوه

خدایا عاشقان را با غم عشق اشنا کن ز غمهای دگر غیر از غم عشقت رها کن

عشقولممم خودتو دردسر نداز گلممم

حالا مردا اينطوريند

تذهم برو لباس خوشگل وموشگل کن واسش غذا خوب درست کن تا ببينت عاشقت ميشه بخدا برو خودتو فکرات رو حذفش کن به شوهرت بگو دوستت دارم بگو تووقتي ميري بيرون زياد خونه نباشي احساس تنهايي ميشم 

وهميشه خوب باهاشون حرف خوبي بزن گلممم اون فکرات ميکنه براثر شيطان اينکارا ميکنه پس قوي باش محکم باش واعتماد به نفست رو بالا بکش

دوستون دارممم

نق زدن و قیافه گرفتن واقعا کار خوبی نیست و اصولا وضعو بدتر میکنه اگه میتونی حرف بزن باهاش

چی بگم گلم...اره منم میگم خوب نیس برای همین تاپیک زدم

عشقولممم خودتو دردسر نداز گلممم حالا مردا اينطوريند تذهم برو لباس خوشگل وموشگل کن واسش غذا خوب درس ...

همینکارمیکنم عزیزم.غذای خوشمزه.بخودمم میرسه اونم خیلی محبت میکنه.همش میگه دوستدارم.ولی نبود زیادیش ناراحتم میکنه.دلم لک زده واس بیرون رفتنای دوتایی ولی نمیگم.چون بگم میگه کجابریم....