سلام من ۱۳ ساله ازدواج کردم ی بچه دارم شوهرم از ی چیز خیلی ریز ناراحت که شد جیغ و فریاد میزنه چشاش از حلقه در میان و دست بزن که من بخام تلافی کنم میوفته روم و همیشه داغونم میکنه اینم بگم منم خیلی عصبیم اخه همش باید مراعات حالش کنم بچم با جنگای ما عصبی شده طلاق هم نمیخوام لطفا راهنمایی کنید
تو نباید عصبی شی زود منم همین اخلاق گندو دارم...تازه من خودم خیلی بداخلاقمو مغرور و عصبی ولی سعی میکنم خودم مراعات حال خودمو کنم لا اقل چون بیشترین اسیبش مال خودمه
وقتی حرف بی ربط بزنه چشاش هم از حلقه دراوردس چکنم مثلا اماده بودم برم با مامانم مهمونی منتظرم بودن داشتم اتاق تمیز میکردم میگه اهان الان از طرف مامانت وحی ناظرشده بری فلان جا شما باشی چ میکنید ولا هرکس ببینه میگه خوش بحال این زن ولی بخدا پوسیدم وقتی شوهر خاهراشو مقایسه میکنم که عبد زننشونن
واقعا اگ خودتون خدای نکرده کتک میخوردین حالا بهر دلیلی حاضر بودین بری و بچگونه حرف بزنی بگی گناه دار ...
ادم باید همه راهای ممکنه امتحان کنه اولین و ساده ترینش همینه...بعد مشاوره ...بعد با خانواده در میون گزاشتن و گوشمالی...ولی اولین اقدام اینه که از همه مهارتت استفاده کنی تا بش بفهمونی که کارش اشتباهه
میدونی چیه؟من میگم سیاست زنونه داشته باش تا کمتر اسیب ببینی .....بخاطر این میگم اروم باش و با سیاست چون تو عصبی میشی اونموقع و بدتر میکنی وضعیتو که انقد عصبی میشه که ممکنه بزنتت....من میگم اونموقه که میخای عصبی بشی اروم باش و جلو خودتو بگیر
وقتی حرف بی ربط بزنه چشاش هم از حلقه دراوردس چکنم مثلا اماده بودم برم با مامانم مهمونی منتظرم بودن د ...
دقیقا مشکلت همینه عزیزم ...خودت داری میگی هر کسی میبینتت میگ خوشبحالت ولی خبر ندارن ک....از کجا معلوم زندگی خواهر شوهراتم همین نباشه؟ در ضمن وحی ناظر شد گرچه کنایه ست و حاشیه ساز اما توهین ک نیست
همه راه ها را رفتم مامانم میگه اخلاقشه کمی ساکت بمون تا تموم شه ولی من همون موقع حالت حمله دار ...
خب دیگ پنجاه درصد تقصیر توعه که انقد عصبی میشی....تو چ بخای چ نخای ممکنه تو و شوهرت دچار سوتفاهم شین یکیتون باید مدیریت کنه وضعیتو...تو که میتونی مدیریت کنی شرایطو این کارو انجام بده تا ازت یاد بگیره
همه راه ها را رفتم مامانم میگه اخلاقشه کمی ساکت بمون تا تموم شه ولی من همون موقع حالت حمله دار ...
اون لحظه سکوت کن چون در اینصورت ی خانم موقر بنظر میای والبته با عرض معذرت کتک هم نمیخوری شخصیتتم حفظ میشه ...بعدش ک اروم شد هر چی میخای بهش بگو اما با ارامش....ن اینک بقول دوستمون موقع عصبانیتش دادو بیداد کنی بعد کبود شدن بری بگی بدنمو ببین...