2777
2789

عزیزم من که بلد نیستم ولی به نظرم مشکلتو تو عنوان بنویس که هرکی بلده بیاد جواب بده اینجوری ن درسته و خب خیلیا هم نمیان

سرماخوردگی بچه 5ماهه 

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانم واسه بچه ۵ ماهه اینجا دنبال دارویی

بچه رو ببر پیش پزشکش

آخرش من تو این سایت سکته میکنم

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

عزیزم تو این سن معمولا دارو نمی‌دن

علائمش چیه؟

سعی کن بخور بذاری براش

اگه بخور سرد و اکالیپتوس باشه عالیه

بعد قطره بینی بگیر تو دماغش یکی دو قطره بچکون وقتی خیس خورد با فین گیر راه تنفسیش باز کن.

اگر شیر خودتونو میخوره تند تند بهش بدین و خودتون ویتامین سی و شلغم و... بخورید تا از طریق شیر وارد بدن بچه تون شه

رمان غوغای زمانه چاپ شد خدا روشکر... قسمتی از رمان👇...     عطر تنش در بینی‌ام پیچید و اشک‌هایم روانه شد. واقعیت تلخی که مثل پتک روی سرم کوبیده می شد؛ من عطر تن مردی را نفس می‌کشیدم در حالی که عاشق دیگری بودم. خودم را به زور از آغوشش بیرون کشیده و در حالی که به پارکت‌های  چوبی زیر پایم زل زده بودم سعی در صاف کردن صدایم داشتم: _سرم درد می کنه. خواهش می کنم اجازه بده تنها باشم.              رمان درحال تایپ هم تو کانال @neisarifateme  خوشحال میشم با نقدهای ارزشمندتون همراهیم کنید🌹
عزیزم تو این سن معمولا دارو نمی‌دن علائمش چیه؟ سعی کن بخور بذاری براش اگه بخور سرد و اکالیپتوس با ...

علائمش فقط عطسه و یکم آبریزش

آی سو جان قشنگترین اتفاق زندگی منی عزیز دل مامان