2777
2789
عنوان

جنس شیشه شیر چی باشه بهتره ؟!

314 بازدید | 17 پست

سلام خانوما ☺

میخواستم از دیجی کالا واسه پسرم شیشه شیر بگیرم ب نظر شما جنسش چی باشه بهتره ؟! 

چه اندازه باشه خوبه ؟! 240 میلی یا 150 میلی ؟!

ممنون میشم اگه راجع به این جنسا چیزی میدونین تفاوت ها و مزیت و معایبش رو بگین😘

تعداد رای : 3
نظرسنجی
پلاستیک
0
0%
پلی کربنات
1
33%
پلی پروپیلن
2
66%
دنیا به خسران عقبی نیرزد به دوری ز اولاد زهرا(س) نیرزد و این زندگانی فانی خوشی های امروز و اینجا به افسوس بسیار فردا نیرزد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونت بگیر  چن وقتشه؟؟  260 خیلی بزرگه نهایت 180  من پسرم دوسالشه با 180 سی سی میدم

2 ماهشه

یه دونه چیکو ضد نفخ داره از اینا ک سرش کجه ولی نمیخوره فقط ساده سر ارتودنسی رو میخوره میخوام بازم واسش از این ساده ها بگیرم

دنیا به خسران عقبی نیرزد به دوری ز اولاد زهرا(س) نیرزد و این زندگانی فانی خوشی های امروز و اینجا به افسوس بسیار فردا نیرزد
بچتون چند ماهشه؟من همیشه از دیجی کالا میخرم 

دوماهشه

2 ماهشه یه دونه چیکو ضد نفخ داره از اینا ک سرش کجه ولی نمیخوره فقط ساده سر ارتودنسی رو میخوره میخوا ...

وای اونا خیلی بده. پس wee  بگیر

Ayhanim هستم داشتم تایپ میکردم دیدم لغو کاربری,شدم 😒😒😒😒😒

راجع به جنسایی ک گفتم چیزی نمیدونین ؟!😕

والا میدونم سلیکون خوبه  اونارو نمیدونم

سلیکون جنس سرش هست جنس بدنه اش رو میخواستم بدونم کدوم خوبه

2 ماهشه یه دونه چیکو ضد نفخ داره از اینا ک سرش کجه ولی نمیخوره فقط ساده سر ارتودنسی رو میخوره میخوا ...

من چیکو خیلی خریدم ولی بعد به این نتیجه رسیدم فقط اونت خوبه که سر شیشه مشابه سینه مادر هست